Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan depremde kaybettiği yakınlarını paylaştı

Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan depremde kaybettiği yakınlarını paylaştı
Eren Komiser karakteriyle Yargı dizisinin başarıslı olmasını sağlayan ancak deprem nedeniyle oyunculuğu bırakan Uğur Aslan depremde kaybettiği yakınlarının fotoğraflarını paylaştı

Pazar günleri yayınlanan Yargı dizisinde Eren karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kuran Uğur Aslan olaylı bir şekilde diziye veda etti. Depremden sonra her şeyin boş olduğunu söyleyerek ailesiyle ilgileneceğini söyleyerek diziden ayrılan Uğur Aslan, dizinin senaristi tarafından eleştirilmişti. Depremde neleri kaybettiğini açıklamayan oyuncu tepki nedeniyle depremde kaybettiği yakınlarını paylaştı. Dizi severler merak ediyor, Uğur Aslan neden böyle bir paylaşım yaptı? Uğur Aslan olayının perde arkası detaylarıyla haberimizde.

Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan depremde kaybettiği yakınlarını paylaştı

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Yargı gündem olmayı sürdürüyor. Eren Komiser karakterine hayat veren oyuncu Uğur Aslan, depremde örnek bir davranış sergiledi. Her şeyin fani olduğunu deprem nedeniyle kavrayan ünlü oyuncu sadece ailesiyle ilgileneceğini söyleyerek diziye veda etti. Ancak özellikle senarist Sema Ergenekon’un tepki göstermesi üzerine sosyal medya hesabından depremde kaybettiklerini paylaştı.

Uğur Aslan kayıplarını neden paylaştı?

6 Şubat'ta gerçekleşen depremler herkesin hayatını alt üst etti. Depremden hemen sonra memleketi Hatay'a yardıma koşan Uğur Aslan dizideki oyunculuğunu sonlandırdı. Bunun üzerine senaryodaki hikâyeyi onun üzerinden kuran senarist Sema Ergenekon oyuncuya tepki gösterdi. Birçok yakınını kaybettiği halde diziye devam edenleri örnek gösteren Ergenekon, depremde hiçbir yakının kaybetmediğini iddia ettiği Uğur Aslan’ın diziyi bırakmasına fena halde bozuldu. Oysaki Uğur Aslan da depremde birçok yakınını kaybetmiş ancak şov yapmamak için bunları ifşa etmemişti. Üstelik deprem nedeniyle yapılan yardımların sosyal medya hesaplarında reklam malzemesi olarak kullanıldığını vurgulayan Aslan olayın sosyo-psikolojik olarak yaralayıcı olduğunu belirterek tepki göstermişti.

Meğer ne çok yakınını kaybetmiş

Sema Ergenekon’un hiçbir yakınını kaybetmediğin halde neden diziyi bıraktın, sorgulamasına muhatap olan Uğur Aslan depremin üzerinden 40 gün geçtikten sonra gerçeği ifşa etti. Acılı oyuncu sosyal medya hesabından yapmaya mecbur kaldığı paylaşımda hayatını kaybeden yakınlarının fotoğraflarına şu yorumu yaptı: “Çok zor çok. İlk günden bugüne, memleketime desteğe gelen, emeğini yüreğini bize şefkatle açan her kimse ellerinden ayaklarından öpüyorum."

Ünlü oyuncunun samimiyeti karşısında acısını paylaşan takipçileri duygu sömürüsü yapan senariste gönderme yapmayı da ihmal etmedi. Oyunculuğu kadar şarkılarıyla halkın sevgisini kazanan Uğur Aslan, Ankara’da verdiği halk konserinde ik konser birden vermiş ve karşılığında hiçbir ücret talep etmemişti.

19-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar