Filiz Taçbaş Milletvekili Adayı Oluyor

Filiz Taçbaş Milletvekili Adayı Oluyor
14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday adaylığı başvuruları başladı. Ünlü isimler milletvekili seçilebilmek için adaylık başvurusunda bulundu.

Türkiye 14 Mayıs’ta seçimlere gidiyor. Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin aynı anda yapılacağı seçimler için milletvekili aday adayları bir bir belli olmaya başladı. Pek çok ünlü ismin, şarkıcının da aday adayı olduğu seçimlere oyunculardan da başvurular gelmeye başladı. Türk dizi ve sinema dünyasının ünlü oyuncularından olan ve bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol alan ünlü isim Filiz Taçbaş da milletvekili olabilmek için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adaylığını sevenlerine duyuran ünlü oyuncu Cumhuriyet Halk Partisi’nden İzmir 2. Bölgeden aday oldu. Candan Erçetin, Onur Akın, İbrahim Tatlıses gibi ünlü isimlerinde aday adaylığı başvurunsa bulunduğu seçimlerde asıl adayların yakında belirleneceği öğrenildi.

Filiz Taçbaş CHP’den Aday Adayı Oldu

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanıyor. Seçim takviminin resmen açıklandığı süreçte birçok ünlü isim milletvekili seçilebilmek için değişik partilerden aday adaylığı başvurunda bulundu. Bugüne kadar pek çok dizide rol alan Filiz Taçbaş da CHP’den aday adaylığı başvurunda bulundu. İzmir 3. Bölgeden aday adaylığı başvurunda bulunan ünlü oyuncu “Cumhuriyetimizin 100. Yılında bir olabileceğimiz, tüm sorunların altından tek yumruk olarak kalkabileceğimiz… Vatanıma ve milletime yoldaş olacağım bir göreve adım atıyorum. CHP İzmir 2. Bölge milletvekilliği aday adaylığı için başvurumu yaptım. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yoluma devam edeceğim. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Filiz Taçbaş Kimdir?

Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol alan ünlü oyuncu Filiz Taçbaş 1964 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk kez 10 yaşında kamera karşısına geçen ünlü oyuncu aynı zamanda eski milli tenisçidir. Filiz Taçbaş bugüne kadar

-          Çukur

-          Eve Dönüş

-          Ah Neriman

-          İşler Güçler

-          Anadolu Kartalları

-          Farklı Desenler

-          4. Osman

-          Arka Sokaklar

-          Koçum Benim

-          Yaşama Hakkı

-          Geçmişin İzleri

-          Sıcak Takip

-          Mahallenin Muhtarları

-          Eskici ve Oğulları

-          Sabah Olmasın

-          Afacan Ateş Parçası

-          Önce İnsan

-          Bu Şehrin Geceleri

-          Asi Kabadayı

-          Bu Muhtar başka Muhtar ve

-          Aile Pansiyonu bulunmaktadır.

19-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar