Sipahi Dizisinde yer alan Ezgi kimdir, Ezgi karakterini kim oynuyor?

Sipahi Dizisinde yer alan Ezgi kimdir, Ezgi karakterini kim oynuyor?
Pazartesi akşamları Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan yeni dizi Sipahi’de yer alan Ezgi karakterinin özellikleri neler?

Şu sıralar heyecanla beklenen dizilerin başında Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve ilk bölümü 12 Aralık Pazartesi akşamı seyirciyle buluşacak Sipahi dizisi geliyor. Güçlü oyuncu kadrosu, aksiyon, gerilim ve macera dolu hikayesi ve güçlü prodüksiyonu ile şimdiden merak ve heyecan uyandıran dizi Milli İstihbarat Teşkilatı’nda görevli Korkut Ali Türkoğlu’nun hayatını anlatıyor. CNP Film tarafından hazırlanan Sipahi dizisi yayınlanan fragmanlarla da seyirciyi heyecanlandırırken dizide yer alan birbirinden ünlü isimlerde merak uyandırıyor. Kadrosunda Kaan Yıldırım, Kerem Alışık, Özge Gürel ve Başak Gümülcinelioğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide Ezgi karakterine hayat verecek güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu’nun yeni karakteri de bir önceki projesi olan yargı gibi sıra dışı. Güzel oyuncu Sipahi dizisinde Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çalışan gözü pek bir çalışanı olarak hikayede yer alıyor.

Ezgi (Başak Gümülcinelioğlu) Kimdir?

Son olarak geçtiğimiz sezon Yargı dizisinde Hakim Neva karakteriyle seyirci karşısına çıkan ve bu dizideki performansıyla göz dolduran güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu’nun yeni dizisi Sipahi’de Ezgi karakterine hayat vereceği öğrenildi. Dizinin hikayesinde Ezgi, ailesini Bosna Hersek savaşında kaybetmiş biri olacak.  Ezgi, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın gözde ve cesur çalışanlarından biridir. Yakın dövüşte çok iyi olan ve duygusal zayıflığa yer vermeyen Ezgi zorlu ve hayati görevlerin içinde yer alacak ve bunların üstesinden gelmeyi başaracak. Ezgi’nin özellikle soğukkanlı duruşunun izleyiciyi etkilemesi bekleniyor. Başak Gümülcinelioğlu dizide canlandıracağı karakterin özellikleri gereği yakın dövüş kursu ve silah ve atış eğitimleri aldı.

Sipahi Dizisi Oyuncuları Kimler?

CNP Film tarafından hazırlanan ve İstanbul başta olmak üzere değişik yerlerde çekilen ve çekimleri devam eden Sipahi dizisinin oyuncuları arasında birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Show Tv ekranlarında yayınlanacak dizide, Kaan Yıldırım, Özge Gürel, Kerem Alışık, Başak Gümülcinelioğlu, Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy, İsmail Düvenci, Selçuk Borak, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Gözde Okur, Elit Andaç Çam ve Emre Bulut gibi isimler yer alıyor. Sipahi Dizisi ilk bölümüyle 12 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’da Show Tv ekranlarında.

04-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar