Yasak Elma 131. Bölüm İzle

Yasak Elma 131. Bölüm İzle
Yasak Elma 131. Bölüm İzle; 14 Şubat Pazartesi akşamı 131. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma’nın yayınlanan 131. Bölümünü tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 131. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz ve Ece Dizdar’ın rol aldığı Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da 131. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Beş sezondur pazartesi akşamları yayınlanan ve beş sezondur pazartesilerin en çok izlenen yapımları arasında yer alan dizi bu sezonda yine en çok reyting alan yapımlardan biri olarak dikkatleri çekiyor. Dizi başladığı günden itibaren entrika, aşk ve gerilim konularında hikayeler işlerken hemen her sezon ana kadrosunu tamamen değiştirerek yoluna devam ediyor. Dizinin en çok kadın seyirci tarafından izlendiğini bilen yapım şirketi bu yönde hikayelerle diziyi üst sıralara taşımayı başarıyor. Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da 131. Bölümüyle Fox Tv’de.

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Medyapım tarafından hazırlanan ve bu sezon beşinci sezonunda olan Yasak Elma pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımları arasında yer almaya devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde yine heyecan ve entrika başrolde yer aldı. Dizinin son bölümünde Ender’in teklifiyle şaşkına dönen Çağatay bu teklifi kabul etmez. Sami’nin oğlu Ekin’e ulaşmak için çalışanlar arasında ise bir rekabet ve yarış vardır. Kumru ise ne yaparsa yapsın Doğan ve Yıldız’ın yakınlaşmasına engel olamaz.

Yasak Elma 131. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv’de pazartesi akşamları yayınlanan ve seyircinin çok seyrettiği dizlerden olan yasak Elma bu akşam da yine seyirciyi ekrana bağlayacak. Entrika konusunda eline su dökülmeyen dizi Yasak Elma’nın bu akşam ekrana gelecek bölümünde hamile olduğunu öğrenen Kumru bunun şaşkınlığını yaşamaktadır. Ancak Kumru bu mutlu haberi Çağatay’a söyleyememektedir. Çağatay ise Ender ile olan birlikteliklerini herkese söylemiştir ve bu gelişme adeta bomba etkisi yaratmıştır. Öbür taraftan Yıldız ile Doğan arasındaki ilişki de her an daha da ilerlemektedir. Bu sırada yaşanan bir gelişme ise Kumru açısından büyük bir yıkım olacaktır. Kumru bebeğini kaybeder ve bu talihsiz olay Kumru ile Yıldız’ı bir araya getirir. Her an her şeyin değişebileceği ekranların en entrik dizisi Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da 131. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında ekrana geliyor.

14-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar