Yasak Elma 127. Bölüm İzle

Yasak Elma 127. Bölüm İzle
Yasak Elma 127. Bölüm İzle; Fox Tv'de yayınlanan ve bu akşam 127. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma’nın yayınlanan 127. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 127. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Eda Ece, Murat Aygen, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Ece Dizdar, Melisa Doğu ve Barış Aytaç’ın rol aldığı Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da 127. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Ekranların en sosyetik en magazinel ve en entrik dizisi Yasak Elma bu sezon beşinci sezonuyla ekrana geliyor. Adeta bir televizyon dizisi okuluna dönüşen ve bir hikaye nasıl etkili anlatılır ve sürdürülürün örneğini gösteren Yasak Elma her sezon ve her bölüm seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Birbirinden entrik karakterler ve birbirinden güçlü hikayelerle ekrana gelen dizi bu sezonda yine seyirciyi etkilemeyi başarıyor. Güç, iktidar ve paranın ön planda olduğu Yasak Elma bu akşam 127. Yeni bölümüyle ekrana geliyor.

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Med Yapım tarafından hazırlanan ve beşinci sezonunda olan Yasak Elma Fox Tv’nin en çok seyredilen ve en uzun süren dizilerinin başında geliyor. Dizi pazartesi seyirciyle buluşurken hikayeleri ve oyuncularıyla seyirciyi etkilemeyi sürdürüyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kumru, Çağatay arasında bir şey olmadığına Yıldız’ı inandırmak için Ömer’le yakınlaşmaya devam etmektedir. Bu arada Çağatay bu durumdan rahatsız olur ve ikili tartılırlar. Kumru, Çağatay’la yaptığı tartışmadan sonra ise bambaşka bir yola girecektir.

Yasak Elma 127. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Yıl başı arasının sona ermesiyle birlikte ekranlarda dizi fırtınası ve hakimiyeti yeniden görülmeye başlandı. Haftanın en güçlü yapımlarının yayınlandığı gün olan pazartesinde beş sezondur yayınlanan ve bugünün tartışmasız en güçlü yapımlarından olan Yasak Elma bu akşamda yine seyirciye nefessiz bir bölümle geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 127. Bölümünde Kumru ile Çağatay’ın oynadığı oyun sonunda ortaya çıkar ve bu durum bir anda pek çok kişiyi şoke eder. İkilinin oynadığı bu oyun özellikle Yıldız ve Ömer’in canını yakarken Yıldız yaşadıkları karşısında büyük hayal kırıklığı ve şok yaşamıştır. Bu durumu kolay kolay atlatamayacaktır. Öbür taraftan büyük bir yıkım yaşayan Ömer ise ortalarda görünmemektedir. Hikayenin en entrik ve güçlü karakteri Ender ise Doğan’ın sevgilisi Arzu’nun peşine düşmesinin cezasını hiç beklemediği bir şekilde ödeyecektir. Ekranların en çok sevilen entrika dolu dizisi Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da 127. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında.

17-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar