Yasak Elma 130. Bölüm İzle

Yasak Elma 130. Bölüm İzle
Yasak Elma 130. Bölüm İzle; 7 Şubat Pazartesi akşamı 130. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma’nın yayınlanan 130. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 130. Bölüm İzle; Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Ece Dizdar ve Melisa Doğa’nın rol aldığı Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da 130. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Beşinci sezonunda olan Yasak Elma her sezon olduğu gibi bu sezonda reytinglerde pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri. İlk üç içinde yer alan dizinin her sezon reytinglerde başarılı sonuçlar alması dizinin 6. Sezonunun da konuşulmasına yol açıyor. Med Yapım tarafından hazırlanan dizi özellikle kadın seyirci tarafından takip ediliyor. Entrika konusunda eline su dökülemeyen Yasak Elma’da aşk, gerilim ve güç konuları işleniyor. Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma bu akşam ekrana gelecek 130. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de.

Yasak Elma Son Bölümde Neler Yaşandı?

Med Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve 5 sezondur ekranda olan Yasak Elma her pazartesi akşamı seyircinin en çok seyrettiği dizilerden biri. Dizinin yayınlanan son bölümünde Çağatay’dan boşanan Yıldız’ın ani ve beklenmedik bir şekilde Doğan’la evlenmesi herkesin bir anda şoke olmasına sebep olur. Özellikle Ender bu konuda tam bir hayal kırıklığı yalamıştır. Üstelik Çağatay, Ender ve Kumru Yıldız’a karşı yeni planlar geliştirmeye başlar. Doğan’ın evinde Yıldız ve Kumru savaşı başlamıştır.

Yasak Elma 130. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve tam beş sezondur fenomen haline gelen Yasak Elma bu sezonda seyircisini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yıldız ile Doğan’ın evlenmesi bütün şimşekleri üzerlerine çekmiştir. Bunun üzerine Çağatay Doğan’ı tehdit ederek bu evliliğin oyun olduğunu bildiğini söyler. Çağatay Yıldız’ın hala kendisini sevdiğini söylerken Doğan gayet rahattır ve Yıldız’la olan evliliğinin gereklerini yerine getirmeye ve Yıldız’la gerçekten evli kalmaya çalışmaktadır. Yıldız ise bu durum karşısında şoke olur. Kumru ise hamiledir ve bu durum onun planlarını da bozar ve Çağatay’la bir an önce evlenmek için harekete geçer. Ender ise Yıldız’ın Doğan’la evlenmesi karşısında Çağatay’a yakınlaşmaya çalışmaktadır ve bunun için planlar yapmaya başlar. Entrikanın kitabını yazan Yasak Elma bu akşam yine aynı şekilde yeni entrikalarla saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

07-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar