Yasak Elma Dizisinde Nesrin Cavadzade’nin Boşluğunun Nasıl Doldurulacağı Ortaya Çıktı!

Yasak Elma Dizisinde Nesrin Cavadzade’nin Boşluğunun Nasıl Doldurulacağı Ortaya Çıktı!
Fox TV’de 4 sezondur ekranlarda izlediğimiz 5. Sezon ile izleyicisine kavuşacak olan Yasak Elma dizisinde Şahika karakterinin nasıl doldurulacağı ortaya çıktı.

MEDYAPIM’ın Fox TV’de yayınlanan, yapımcısı Fatih Aksoy, yönetmenliği Murat Öztürk ‘ün üstlendiği Yasak Elma dizisinin dördüncü sezonu bitmeden hemen önce Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılışı herkesi şok etmişti. Yasak Elma dizisinin beşinci sezonda nasıl bir hikaye kurgusu ile izleyici karşısına çıkacağı çok önemli bir hale geldi Çünkü, Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika karakteri hikayenin en kritik isimlerinden birisiydi. Dizide Şahika’nın  boşluğunu doldurmak o kadar da kolay olmayacak gibi görünüyor.

Çağatay İsminin Öne Çıkması Bekleniyor

Yasak Elma dizisinin en olaylı ve entrikacı karakteri Şahika olmuştu. Dizinin yeni sezonunda ise entrika boşluğunu birkaç karakterin doldurması bekleniyor. Bu noktada Çağatay’ın ismi öne çıkıyor. Berk Oktay’ın hayat verip canlandırdığı Çağatay karakteri patlamada ölen babası Hasan Ali’den sonra çok değişecek.

Yıldız Aldatılacak mı?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Çağatay karakteri Yıldız’ı aldatacak. İkilinin arasına giren ise Kumru olacak. Bilindiği üzere Kumru karakterini Biran Damla Yılmaz’ın canlandıracağı kesinleşti.Yasak Elma dizisinde Kumru’nun babası Doğan olarak izleyeceğimiz Murat Aygen de önemli bir rol oynayacak. Hem şirketin başına geçme çabasıyla dikkat çekecek olan Doğan hem de Şevval Sam’ın canlandırdığı Ender ile mücadele içinde olması bekleniyor.Yasak Elma dizisinde Kumru’nun arkadaşı olarak Yasmin Erbil’in hikâyedeki yeri de merakla bekleniyor. Yeni karakterler ile birlikte Nesrin Cavadzade’nın canlandırdığı Şahika’nın yokluğunu unutturmaya çalışan senaristler, ayrıca Çağatay’ı öne çıkartarak diziye hareket katmaya çalışacak.

Çok Güzel Şeyler Olacak

Diziden ayrılan Nesrin Cavadzade, Şahika karakterini geride bırakarak  yeni sezonda yeni bir dizi ile izleyicilerle ve hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade  yeni proje haberini  bir açıklamasında söyledi fakat hangi dizi olacağı bilgisini söylemedi.Şahika artık Yasak Elma dizisinde olmayacak ama Nesrin Cavadzade yeni sezonda yeni projeler ile ekranda izleyicilerinin karşına farklı bir role hayat vererek devam edecek. Güzel oyuncunun sosyal medyada hala yankılanan Şahika defterinin kapanmasını istediği de gelen bilgiler arasında bulunuyor.Gökhan Alkan ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Nesrin Cavadzade, Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi Oyuncu, her şeyin yolunda olduğunu söyledi.Cavadzade yeni sezon için hayranlarına da müjde verdi. “Çok güzel şeyler olacak” diyen oyuncu, şu anda netleşen bir proje olmadığının altını çizdi.

 

 

17-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar