Yasak Elma Reytinglerde Birinci Olmayı Başardı

Yasak Elma Reytinglerde Birinci Olmayı Başardı
Üç Kuruş dizisinin ekrana çıkması ile akıllarda soru işareti oluşurken Yasak Elma reytinglerde birinciliğini korumayı başardı.

Fox Tv ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma en beğenilen dizilerden biri olarak yoluna başarılı bir şekilde devam ediyor. Başrollerinde Eda Ece ve Şevval Sam’ın rol aldığı entrika dolu dizi yaşamış olduğu eleştirilere rağmen reytinglerdeki yerini korumayı başarıyor.

Show Tv ekranlarında Ay Yapım tarafından seyircisi karşısına gelen Üç Kuruş dizisine rağmen Yasak Elma tüm kategorilerde birinci olmayı başardı. Uzun süredir güçlü bir çıkış ile ekrana gelmesi beklenen Üç Kuruş dizisi reytinglerde Yasak Elma dizisinin izleme oranına etki edip etmeyeceği düşünülüyordu. Salı akşamı yayınlanan bölüm ile Yasak Elma reytinglerdeki yerini korumayı başardı.

Tüm dikkatler Salı akşamı reytinglerine çevrildi. Açıklanan sonuçlarda ise Yasak Elma herkesi şaşkına çevirdi. Birinciliğini elden bırakmayan dizi fenomen dizi olmasının bir kanıtını daha ortaya koymuş oldu.  Üç Kuruş dizisinin ekrana gelmesi ile Yasak Elma’yı yerinden edeceğini bekliyorken sonuçlar tahmin edildiği gibi olmadı.

Fenomen dizi Yasak Elma sahnelerin akıl almaz saçmalığı ile eleştiriye mahrum kalsa da reytingler ile başarısını ortaya koymuş oldu. Başarısının sırrı merak edilirken ünlü oyuncu Şevval Sam’ın muhabirlere vermiş olduğu kısa röportaj akıllara geliyor. Bir süre önce muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu abartılı bir hikayeye hayat verdiklerini ve absürt komedi yaptıklarını söylemişti.  

Ünlü oyuncu Şevval Sam, absürt komedi yaptıklarını dile getirirken cümlelerine şöyle devam etti. “Dizi çok eğlendiriyor. Bazı karakterleri abartıyoruz ama hayatın da bir parçası var içinde. Burası biraz daha hayal dünyası. Bu dünyada olmaması gereken ne varsa onun parodisini yapıyoruz” demişti.

Med yapımın üstlendiği, Fatih Aksoy yapımcılığında ilerleyen dizinin yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu oturuyor. Öykü ve senaryo kısmında ise Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alıyor. Fox Tv ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma oyuncu kadrosu ve hikayesi ile beğenilerek izlenen dizilerden biri olmaya devam ediyor.

Elde edilen reytingler ise dizinin başarısını ortaya koyuyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve değişik hikâyesi ile yayınlandığı ilk günden bu yana dikkat çeken yapımlardan biri olmayı başardı. Her Salı akşamı izleyenleri buluşmaya devam eden dizi bu akşam

02-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler