Evlilik Hakkında Her Şey 7. Bölüm İzle

Evlilik Hakkında Her Şey 7. Bölüm İzle
Evlilik Hakkında Her Şey 7. Bölüm İzle; 2 Kasım 7. Bölümüyle ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yayınlanan 7.bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Evlilik Hakkında Her Şey 7. Bölüm İzle; Başrollerinde Gökçe Bahadır Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüpoğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk’un rol adığı Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam saat 20.00’da 7. yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve MF Yapım tarafından hazırlanan Evlilik Hakkında Her Şey sezonun iddialı dizileri arasında yer alıyor. Salı akşamları ekrana gelen dizi halen reytinglerde üst sıralara çıkmak için çalışırken biran önce bu tehlikeli konumdan kurtulmak istiyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi anne ve üç kız kardeşin hikayesini ele alıyor. Boşanma avukatı olan anne ve kızları ünlü isimlerin evliliklerinde yaşanılan sorunlarda boşanma avukatı olurken kendi yaşamlarında da aynı sorunları yaşamaktadırlar. Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Evlilik Hakkında Her Şey Son Bölümde Neler Yaşandı?

Azra kendini işine vermeye çalıştıkça sorunlar peşini bırakmamaktadır. Yeni başladığı hukuk bürosunda Azra işine odaklanırken eşi Sergen’le ilgili şok bir gelişme tüm hayatını alt üst edecektir. Sergen internette özel bir odada bazı kadınlarla konuşmuş ve hatta onlarla paylaşımlarda bulunmuştur. Azra bunu öğrenince aldatıldığını anlar ve Sergen’e artık mesafeli durmaya başlar. Çocukları için bunu evde belli etmemeye çalışsa da işyerinde ve çevresinde bu durum onu fazlasıyla etkilemeye başlamıştır.

Evlilik Hakkında Her Şey 7. Bölümde Neler Yaşanacak?

MF Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam 7. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Azra son anda Sergen ile boşanma kararından vazgeçmiştir. Azra’nın aniden değişen bu kararı karşısında şaşıran Sergen ise bunun son şansı olduğunu bilmektedir ve bu durumu değerlendirmek ve evliliğini koruyabilmek için elinden geleni yapacaktır. Öbür taraftan Jale, Azra ile Sergen’in boşanmayacağını öğrenince deliye dönmüştür ve Azra’nın hayatını zor duruma düşürmek için yeni planlar yapmaya başlar. Bu arada oğlu Eren’in okulunda Melisa Tezcan ile tanışan Azra, Melisa Tezcan’ın yeni müvekkili olduğunun farkında değildir. Çolpan ise Arsen Hukuk’a gelerek Cevher Hukuk’un devir işlemlerini yapmak istemektedir. Ancak burada zor anlar yaşayacaktır. Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam yayınlanacak 7. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

02-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar