Yasak Elma Reytinglerden Sonra Sosyal Medyada Fark Attı

Yasak Elma Reytinglerden Sonra Sosyal Medyada Fark Attı
Fox Tv ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma birinciliklere doyamadan yoluna devam ediyor. Youtube kanalındaki takipçi sayısı ile yeni bir başarıya imza attı.

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma birinciliklere doymadan yoluna devam ediyor. Ekrana geldiği ilk günden itibaren belirli bir kitleye sahip olan dizi beşinci sezonunda üç haftadır reytinglerde tüm kategori de birincilik elde etmeyi başarmıştı. Başrollerinde Eda Ece ve Şevval Sam’ın yer aldığı Yasak Elma sosyal medyada da büyük bir başarıya imza atmayı başardı.

Güçlü oyuncu kadrosu ile Yasak Elma beşinci sezonuna tüm hızı ile devam ediyor. Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay gibi önemli isimlerin yer aldığı dizi Yasak Elma üç haftadır reytinglerde birinciliği elden bırakmadı. Üç Kuruş dizisi reytingler de düşüş yaşatması beklenirken Yasak Elma, geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelen Üç Kuruş dizisini geride bırakmayı başardı. Büyük bir beklentiyle ekrana gelen Üç Kuruş dizisi Yasak Elma’nın gerisinde kaldı.

Fox TV’nin fenomen dizisi olan Yasak Elma hikayesinde yer alan saçma gelişmelerden dolayı alay konusu olmuştu. Saçma olarak görülen sahnelere rağmen reytinglerde ki yerini korumayı başaran Yasak Elma, başarısına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medya üzerinden de fark atan Yasak Elma dizisinin YouTube’daki hesabının takipçi sayısı 3 milyonu aştı. Reytinglerde elde etmiş olduğu başarıyı sosyal medya hesabına da taşıyarak yeni bir birincilik ile bir başarıya daha imza atmış oldu.

Üç Kuruş dizisinin ekrana gelmesi ile reytingler de düşüş beklenirken Yasak Elma reytinglerden başarılı çıktı. TRT 1 ekranlarına uzun süredir tanıtımı yapılan Alparslan Büyük Selçuk’lu dizsinin ilk bölümü seyirci karşısında yerini alacak. Bu akşamdan itibaren Yasak Elma dizisinin işinin zor olduğu görünüyor.

Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un başrollerinde rol aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi iddialı bir şekilde ekranlar da yerini alacak. İki iddialı yapım ile karşı karşıya kalan Yasak Elma’yı bu haftadan itibaren neler bekliyor olacak merak konusu oldu.

Reytingleri ile tüm hızı ile ilerleyen dizi de mecburi bir ayrılık yaşandı. Doğan karakterinin yardımcısı Çetin rolünde değişim yapıldı. Ünlü oyuncu Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan’ın yardımcısı olarak karşımıza çıkan Çetin karakterine Erdal Bilingen hayat veriyordu. Erdal Bilingen yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yerine Ersel Şibil geçerek diziye devam edecek.

 

08-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar