Yasak Elma'dan ayrıldı karakteri yeni bir oyuncuya emanet!

Yasak Elma'dan ayrıldı karakteri yeni bir oyuncuya emanet!
Yasak Elma dizisinde oyuncu değişikliği yaşanıyor. Diziye yeni dahil olmasına karşın sağlık problemleri nedeniyle diziden ayrıldı.

Med Yapım imzasıyla FOX TV'den ekrana gelen Yasak Elma 5. sezonu ekrana gelirken büyük ilgi göremeye devam ediyor. Buna karşın dizide önemli bir gelişme yaşandı. Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma'da flaş bir değişim yaşandı. Murat Engin'in canlandırdığı Doğan karakterinin yardımcısı Çetin karakterine can veren Erdal Bilingen, diziden ayrıldı. Çetin karakterini canlandırmak için yeni bir oyuncu Yasak Elma dizisine dahil oldu.

Yasak Elma dizisinde Çetin karakterinin oyuncusu değişti!

Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi isimlerin başrolde yer aldığı Yasak Elma dizisi 5. sezonuyla ekrana geliyor. Entrika seven izleyicilerin hala ilgi oldağı olduğu Yasak Elma dizisinde bir oyuncu değişikliği yaşandı. Çetin karakterini canlandıran Erdal Bilingen diziden ayrıldı. Konuyla ilgili öğrenilene göre Erdal Bilingen sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılma kararı aldı. Her ne kadar karakteri canlandıran isim diziden ayrılsa da Yasak Elma dizisi karakteri çöpe atma yoluna gitmedi. Çetin karakteri yeni bir isme emanet edilecek. Yasak Elma dizisinde bundan böyle Çetin karakterini Ersel Şibil canlandıracak. 

Binbir Gece, Lale Devri ve Umutsuz Ev Kadınları dizilerinde de rol alan Erdal Bilingin, 5. sezonun ilk bölümü olan 111. bölümde Murat Aygen ile birlikte Yasak Elma'ya dahil oldu. Yasak Elma dizisinde 9 bölüm rol almasının ardından çok erken bir sürede sağlık sorunları nedeniyle sona erdi.

Yasak Elma 119. bölümde neler oldu?

Yasak Elma dizisinin son bölümü olan 119. bölümünde Yıldız kendisini şok eden bir gerçekle karşı karşıya kalır. Çağatay ve Kumru arasındaki ilişkiyi herkesten önce bilen bir isim vardır ve bu isim de Doğan'dan başkası değildir. Bu durumu öğrenmesinin ardından Yıldız, apar topar Doğan ile yüz yüze gelir. Doğan ile görüşmesinde de beklemediği bir şey yaşanır. Doğan'ın ağzından çıkan bir söz üzerine Yıldız, Kumru'nun herkesten gizlediği bir şek olduğuna emin olur ve bu konuyu sonuna kadar kurcalar.

Yasak Elma dizisinin 120. bölümü 15 Kasım Pazartesi akşamı FOX TV'den ekrana gelecek.

08-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar