Yasak Elma'nın Kemal’i Sarpcan Köroğlu neden yok? Diziden mi ayrıldı?

Yasak Elma'nın Kemal’i Sarpcan Köroğlu neden yok? Diziden mi ayrıldı?
Sevilen dizi Yasak Elma’da flaş ayrılık haberi geldi. FOX kanalında pazartesi akşamları reytingleri zorlayan dizi Yasak Elma'da Sarpcan Köroğlu, diziye veda ettiğini duyurdu.

Sevilen dizi Yasak Elma’da flaş ayrılık haberi geldi. FOX kanalında pazartesi akşamları reytingleri zorlayan dizi Yasak Elma'da Sarpcan Köroğlu, hayat verdiği Kemal rolüne yasak getirdi. Sarpcan Köroğlu ani bir kararla diziye veda ettiğini duyurdu. İşte detaylar!

Sarpcan Köroğlu Yasak Elma’ya ne zaman dahil olmuştu?

Diziye sezon başında Kemal rolüyle dahil olmuştu Köroğlu. Dizide Eda Ece’nin başrol oynadığı Yıldız’ın eski eşi 'Kemal' olarak görev yapıyordu. Veda olayı sosyal medyada gündemin birinci sırasına oturdu. Yorumlarda taciz haberleriyle bir süre gündemden düşmeyen Yasak Elma'nın yakışıklı oyuncusunun kararına tepkiler sıralandı.

Yasak Elma’da veda paylaşımı!

Yeni sezon başında Yıldız'ın eski aşkı Kemal rolüyle bir anda dizinin reytingini artıran Sarp Can Köroğlu kısa sürede izleyicilerden tam not almıştı. Yasak Elma’da Yıldız, Kemal ve Zehra arasındaki aşk üçgeni bazı seyircilerin tepkisine yol açıyordu. Dizi aşk karmaşaları ve yalanları ile gündemden düşmüyor. Dizinin Kemal'i Sarp Can Köroğlu sosyal medya hesabı Instagramdan bir paylaşımda bulundu. "Veda" notu ile yaptığı paylaşım dikkatleri diziye çevirdi. Ancak sosyal medyada birinci sıraya çıkan paylaşım Sarpcan’ın veda paylaşımı değil ona destek veren Talat Bulut’un paylaşımı oldu.

Talat Bulut kim?

Sevilen oyuncu Talat Bulut, Yasak Elma'da başrol oyuncusu. Talat Bulut, Sarpcan’ın ani kararına destek veren paylaşımına bir göz atalım: "Sevgili Sarp, iyi ki geldin ve seni tanıdım. Veda demeyelim, ayrılık demek sanki hüznü daha hafifletici. Her zaman hatırlanacak adamsın..."

İşte bu yorum Köroğlu'nun diziden ayrılacağını düşüncesini pekiştirdi. Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni aldı. Başarılı oyuncunun takipçileri, Köroğlu’nu tekrar görmek istediklerini beyan ettiler.  CanlıTv olarak biz de gelişmelerden sizi haberdar edeceğiz...

Yasak Elma hangi konuyu işliyor?

Zeynep ve Yıldız birbirini düşkünlük derecesinde seven ancak iş hayallere gelince tamamen zıt kutuplarda olan iki kardeşler. Yıldız, sosyete kraliçesi diye tanınan Ender Argun’la tanışınca hayatı birden değişir. Ender, Yıldız’ı ve kocası Halit Argun’u iyi tanıyordur ve tek hedefi Halit’ten intikam almaktır. Bunun için de Halit’in eşi Yıldız’ı kullanmaya karar verir ve Yıldız’a hayatının teklifini sunar.

Bu sırada Zeynep’in çalıştığı firmaya Alihan Taşdemir talip olur ve firmayı satın alır. Kibirli, ukala ve aşırı zengin iş adamı olan Alihan zıt kutuplarda olmasına rağmen Zeynep’ten etkilenir. Zeynep’in ne olup bittiğinden haberi yoktur. Oysaki Alihan, Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşidir. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil aynı zamanda canı gibi sevdiği kardeşi Zeynep’i de etkileyecektir.

Yasak Elma Pazartesi akşamları saat 20.00'de FOX'ta izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

11-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar