Yayın günü değiştirilen dizi final yapıyor!

Yayın günü değiştirilen dizi final yapıyor!
Pazartesi günleri ekrana gelen o dizi reytinglerde umduğunu bulamayınca gün değiştirdi ve salı günleri yayınlanmaya karar verdi. Bu da çözüm olamadı ve final yapıyor!

Pazartesi günleri ekrana gelen o dizi reytinglerde umduğunu bulamayınca gün değiştirdi ve salı günleri yayınlanmaya karar verdi. Bu da maalesef çözüm olamadı. Evet, siz de çok merak ettiniz yayın günü değiştirilen dizi final yapıyor, haberimizi. Birkaç gün  önce her an Final kararı gelebilir dediğimiz o dizi final yapıyor. Şimdi detaylar

Yayın günü değiştirilen dizi final yapıyor!

1441 yapımın yeni dizisi Çocuk başlarda pazartesi günleri yayınlanıyordu. Reytingler kötü gidince yayın günü değiştirildi ve Salı gününe kaydırıldı. Çocuk dizisi ilk bölümlerden itibaren aldığı düşük reytingler ile Star Tv’nin hayal kırıklığı yaşatan dizilerinden biri oldu. Birkaç haftalık reytingleri dikkatli incelediğimizde Çocuk dizisinin  Çukur,  Yasak Elma ve Zalim İstanbul karşısında tutunamadığı açıkça görülüyor. Hal böyle olunca dizi final kararı aldı.

Neden böyle oldu!

Çocuk dizisi yapımcısı 1441 Yapım, diziyi yazan ekiple konuşarak uzatmadan hikayenin vurucu bölümlerine geçilmesini ve izleyicinin ekran başına çekilmesini istedi. Çocuk dizisi senaristleri de kendilerine verilen sürede neredeyse hikayede ki tüm gizemi çözdürdü ve izleyicinin merak edeceği bir unsur kalmadı. Kısacası bilinmeyen her şey ortaya çıktı.

Dizide Efe’nin gerçek annesinin Akça babasının Hasan olduğu tüm gerçekliğiyle ayan beyan oldu. Öyleki Hasan’ın Ali Kemal ve Murat’ın öz kardeşi olduğu bile ortaya çıktı. Senaristler olanca vuruculuğu ile gerçekelri izleyicinin gözünün önüne serdi ama beklenen tepki gelmedi. Reytingler her hafta kan kaybeti ve kaçınılmaz son! Şimdi Çocuk dizisinin ilk 5 bölüm reyting karnesini beraberce inceleyelim.

Çocuk Ne Zaman Final Yapacak?

1441 Yapımın yeni dizisi Çocuk 9 eylül pazartesi günü başlamıştı ekran yolculuğuna. Nazan Kesal, Merve Çağıran, Ceyda Ateş, Serhat Teoman, Kenan Acar ve İsmail Hacıoğlu gibi usta isimlerin paylaştığı Çocuk dizisi yine Star TV’de 3 sezondur yayınlanan Söz dizisinin yerine başlamıştı. Hemen hatırlatalım ki Söz dizisi bile pazartesi akşamlarının Çukur, Yasak Elma ve Zalim İstanbul gibi dizilerin karşısında tutunamamış ve final yapmıştı. Hele bir de Atv’nin yeni sezonda Diriliş Osman dizisini yayınlaması dizinin işini iyice zora sokacak. Bunu gören kanal yönetimi diziyi Salı gününe kaydırdı ana bu da çözüm olacağa benzemiyor.

Şimdi izleyicilerin kafasındaki soru şu: Çocuk dizisi ne zaman bitecek! Öğrenebildiğiiz kadarıyla 1441 yapım ile Star Tv arasında imzalanan 10 bölümlük sözleşme muhtemelen yenilenmeyecek. Düşük reytingleri bahane gösteren Star Tv, Çocuk dizisinin 11. bölümünün yayın haklarını satın almayacak. Küçük de olsa bir ihtimal daha var. Eğer 1441 yapım Çocuk dizisi için Star TV’den beklediğini koparırsa dizi 13 bölüm yayında kalabilir. Öyle olsa bile Çocuk dizisi 10. bölümü ile 19 kasım 2019 Salı günü final yapıp veda edecek. canlitv olarak gelişmeleri duyurmaya devam edeceğiz.

24-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar