Yaz Şarkısı dizisi ekranlara veda etti

Yaz Şarkısı dizisi ekranlara veda etti
Fox TV ekranlarında yaz boyunca izleyicilere yer yer neşeli yer yer duygusal anlar yaşatan Yaz Şarkısı dizisi 8. Bölümünde ekranlara veda etti.

Yaz Şarkısı dizisinin konusu nedir? Yaz Şarkısı dizisi ilk olarak hangi tarihte ekranlara merhaba dedi? Dizinin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Dizinin senarist ekibindeki isimler kim? Dizinin yönetmeni kim? Dizi kaçıncı bölümde final yaptı? Dizide hangi oyuncu hangi karaktere hayat verdi? Yaz Şarkısı dizisi hangi tarz bir dizidir? Dizinin genel manada konusu nedir? Dizi uyarlama mı yoksa özgün bir yapım mı? Yaz Şarkısı dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

Yaz Şarkısı dizisi ekranlara veda etti

Yaz ekranlarının sevilen dizisi Yaz Şarkısı final yaptı. Fox TV ekranlarında yaz boyunca izleyicilere yer yer neşeli yer yer duygusal anlar yaşatan Yaz Şarkısı dizisi 8. Bölümünde ekranlara veda etti. Başrollerinde Mustafa Mert Koç, Nilsu Berfin Aktaş, Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Efekan Can gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi ilk olarak 9 Temmuz 2023 tarihinde izleyicilere merhaba dedi. Dizinin senaryo ekibi geniş bir ekipten oluşuyor. Diziyi kaleme alan senarist ekibi Gökhan Temel, Elif Özsüt, Görkem Tüzün, Zafer Özer Çetinel ve Ramazan Demirli’den oluşuyor.

Dizinin konusu

Bestelerini Ercüment Orkut ve Cem Tuncer’in yaptığı Yaz Şarkısı dizisinin yapımı Pastel Film imzası taşıyor. Romantik komedi tarzındaki dizinin yönetmenliğini Doğa Can Anafarta üstleniyor. Özgün bir yapım olan Yaz Şarkısı dizisinde okumak için geldiği İstanbul’da babasının hayaline tutunan ve o hayali gerçekleştirmek için canla başla yılmadan uğraşan Yaz’ın(Nilsu Berfin Aktaş) hikayesi konu ediniliyor.

Yaz Şarkısı oyuncuları ve Karakterleri

Yaz sezonu boyunca Fox TV ekranlarında izleyicileri peşi sıra sürükleyen Yaz Şarkısı dizisi oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler şu şekildedir ; “Nilsu Berfin Aktaş - Gülbeyaz "Yaz" Yıldırım, Mustafa Mert Koç - Kemal Sonay, Efekan Can - Murat Hasamaç, Oya Başar - Emine Yıldırım, Yeşim Ceren Bozoğlu - Neriman Hasamaç, Zehra Yılmaz - Aslı Paksoy, Duygu Karaca - Fadime Güzelce, Su Şanad – Mehpuş, Merve Sevin – Defne, Ömer Kılıç – Sedat, Selin Vardarlı - Sema Yıldırım, Camila Duarte Çakır - Alice

27-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler