Fox Tv’den iki final birden

Fox Tv’den iki final birden
Yaz sezonu için seyirciye üç dizi hazırlayan ve ekrana getiren Fox Tv gelen reytingler üzerine bu üç diziden ikisinin final yapmasına karar verdi.

Yeni yayın döneminin başlamasına sayılı haftalar kala televizyon kanalları yeni sezonda yayınlanacak dizileri belirlemeye çalışıyor. Geçtiğimiz sezon sonunda sezon arası veren ve yeni sezon için onay alan dizilerin yanı sıra yaz aylarında yayınlanmaya başlayan ve reytingi iyi olan diziler için de yayın akışında yer arayan kanallar yeni dizileri de hazırlamaya çalışıyor. Yeni sezonda en az 10 farklı projeyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Fox Tv yaz aylarında seyirciyle buluşan dizileri için karart vermeye başladı. Yaz başlarında ekrana gelmeye başlayan ve aldığı reytinglerle erken final için adını kara tahtaya yazdıran dizilerden ilk ikisi belli oldu. Fox Tv için hazırlanan ve yaz aylarında seyirciyle buluşan NTC Medya tarafından hazırlanan Kısmet dizisinin aldığı reytingleri yeterli bulmayan kanal bu dizi ve yine aldığı reytinglerle erken final yapması beklenen Pastel Film imzalı Yaz şarkısı adlı dizinin erken final yapmasına ve ekranlara veda etmesine karar verdi.

Yaz Şarkısı Veda Ediyor

Fox Tv ekranlarında yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan ve Pastel Film tarafından hazırlanan romantik komedi türündeki dizi Yaz Şarkısı için karar verildi. Aldığı reytinglerle kanalın beklentilerini karşılayamayan Yaz Şarkısı’nın erken final yapmasını isteyen kanal bu dizinin 8. Bölümde ekranlara veda etmesine karar verdi. Başrolünde Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç’un yer aldığı Yaz Şarkısı böylece kanalın ekranlara veda etmesine karar verilen yaz dizilerinden biri oldu.

Kısmet Veda Ediyor

Öbür taraftan Fox Tv ekranlarında yaz sezonunda seyirciyle buluşan bir diğer yaz dizisi komedi türündeki Kısmet de erken final kararı alınan dizilerden oldu. NTC Medya tarafından hazırlanan dizide Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar başrolü paylaşıyordu. Dizinin final bölümünün 10. Bölüm olarak düşünüldüğü öğrenilirken dizinin yapım şirketi NTC Medya konuyla ilgili olarak Kısmet dizisinin çalışanlarına yönelik bir paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımda “Kısmet dizimiz 10. Bölüm itibariyle final kararı almıştır. Sizlerle çalışmaktan mutlu olduğumuzu bildirir, hepinize emekleriniz için çok teşekkür ederiz. Gelecek projelerde yeniden çalışmak dileğiyle” ifadeleri kullanıldı. Böylece yaz sezonunda üç diziyi ekrana getiren Fox Tv bunlardan ikisi için erlen final kararı almış oldu.

18-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar