Yaz Şarkısı’nın Kadrosuna yeni oyuncu

Yaz Şarkısı’nın Kadrosuna yeni oyuncu
Pastel Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında Pazar akşamları seyirciyle buluşan Yaz Şarkısı dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Pastel Film tarafından hazırlanan ve yaz aylarında Fox Tv ekranlarında Pazar akşamları seyirciyle buluşan bu sezonun sevilen yaz dizilerinden Yaz Şarkısı yayın hayatına devam ediyor. Henüz yayınlanmaya başlayalı dört bölüm olan dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü ve genç isimler yer alıyor. Senaryosunu Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün’ün kaleme aldığı romantik komedi türündeki dizinin kadrosuna son olarak genç bir oyuncu olan Cemila Duarte Çakır dahil oldu. Seyircinin sevdiği ve aldığı reytinglerle başarılı bir yayın hayatı geçiren dizinin kadrosuna katılan Cemila Duarte Çakır dizinin başrol karakteri olan Efekan can’a aşık olacak ve hikayede kırılmalara ve gerilmelere sebep olacak. Önümüzdeki bölümlerden itibaren hikayeye dahil olacak oyuncu son olarak Leylifer dizisinin başrolünde yer almıştı.

Yaz Şarkısı oyuncuları kimler?

Fox Tv’nin yeni yazlık dizilerinden olan ve Pazar akşamlarının özellikle genç seyircisini ekran başına toplayan yeni dizilerden Yaz Şarkısı romantik komedi türünde ele alınıyor. Bugüne kadar dört bölüm yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda genç ve yetenekli isimler bir araya geliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç, Efekan Can, Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Duygu Karaca, Su Sanad, Zehra Yılmaz, Merve Sevin, Ömer Kılıç ve Selin Vardarlı yer alıyor.

Yaz Şarkısı Pazar akşamları ekranda

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve dört bölüm önce başlayan yeni yazlık dizi Yaz şarkısı aldığı reytingle günün başarılı yapımları arasında yer alıyor. Pazar akşamları seyirciyle buluşan dizinin yönetmen koltuğunda Doğa can Anafarta yer alırken senaryosunu Ramazan demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün kaleme alıyor. Romantik komedi türünde ele alınan dizinin başrolünde Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç ve Efekan Can yer alıyor. Her hafta ekrana gelen dizide okumak için İstanbul’a gelen Yaz’ın babasının hayaline tutunmasını ve o hayali gerçekleştirmeye çalışmasının hikayesi ekrana geliyor. Yaz hem babasının hayalini gerçekleştirmeye çalışmakta ve hem de bu sırada hayatına devam etmektedir. Hikayenin romantik bölümünde ise Yaz’ın aşık olduğu sıkıntılı ve sabırsız bir aşk ele alınıyor.

03-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar