Yaz sezonunun ilk final haberi o diziden geldi

Yaz sezonunun ilk final haberi o diziden geldi
Yaz sezonunda birçok yeni dizi yayına başladı. Bazı diziler beklenen ilgiyi göremezken ilk final haberi geldi. Yaz sezonunun ilk final yapacak dizisi belli oldu…

Yoğun bir sezonun ardından yapım şirketleri yaz dizileri için kolları sıvadı. Birçok kanalda farklı yapım şirketleri tarafından hazırlanan yaz dizileri ekrana geliyor. Fakat bu yıl yaz dizileri diğer yıllara göre daha fazla olsa da beklenen ilgiyi görmedi. Yaz dizilerinin reyting oranları genel olarak beklenen seviyenin altında. Reyting oranları birçok projenin kaderini belirlerken ilk final kararı alınan dizi de belli oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Atv'nin yeni dizisi Sevmek Zamanı için final kararı alındı. Süreç Film imzası taşıyan Sevmek Zamanı dizisi 5. Bölümde final yapacak.

Hangi yaz dizisi final için gün sayıyor?

TRT1'de yayınlanan Balkan Ninnisi ve Seni Kalbime Sakladım, Fox Tv'de başlayan Tozlu Yaka, Gizli Saklı, Senden Daha Güzel, Star Tv'de ekrana gelen Ah Kalbim, Kanal D'nin yaz dizisi Seversin ve Atv'de yayınlanan Sevmek Zamanı dizileri sezona iddialı başladı. Fakat birkaç dizi dışında beklenen reyting oranları yakalanamadı. Bu durumda kanallar ve yapım şirketleri anlaşmalarına göre final kararları almaya başladı. Sevmek Zamanı dizisi için de final kararı verildi. İlhan Şen ve Deniz Işın'ın başrolde olduğu Sevmek Zamanı final için gün saymaya başladı.

Sevmek Zamanı'ndan üzücü haber

Süreç Film imzalı Sevmek Zamanı sezona iddialı başlasa da bu iddiasını sürdüremedi. Atv'de 27 Haziran'da 2. Bölümü yayınlanan Sevmek Zamanı 5. Bölümde final yapacak. Firuze ve Kaan karakterlerini canlandıran Deniz Işın ve İlhan Şen'li Sevmek Zamanı dizisinde bir aşk hikayesi anlatılıyordu. Sevmek Zamanı oyuncu kadrosunda ayrıca Çağdaş Onur Öztürk, Seranay Aktaş, Nimet İyigün, Toprak Can Adıgüzel de yer alıyor. Atv'de pazartesi akşamları yayınlanan Sevmek Zamanı'nın 4. Bölüm fragmanı da yayınlandı. İstenen izlenme oranlarına ulaşamayan Sevmek Zamanı dizisinin 5. Bölüm itibariyle ekrana veda edeceği iddia ediliyor. Atv'de yayınlanan Sevmek Zamanı 20 Haziran Pazartesi günü ekrana gelmeye başlamıştı.

06-07-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar