‘Sevmek Zamanı’ Dizisinin Başrolleri İlhan Şen ve Deniz Işın Oldu!

‘Sevmek Zamanı’ Dizisinin Başrolleri İlhan Şen ve Deniz Işın Oldu!
Aşk Mantık İntikam dizisinin Ozan’ı İlhan Şen ATV ekranlarının yeni yapımı ‘Sevmek Zamanı’ dizisinin başrol oyuncusu oldu. Partneri ise güzel oyuncu Deniz Işın oldu

ATV ekranlarının yeni dizisi ‘Sevmek Zamanı’ oldu. Dizinin başrolleri ise belli oldu. Aşk Mantık İntikam dizisinde Ozan’ı canlandıran İlhan Şen’in yeni dizisi belli oldu. Fox TV’nin Güney Kore yapımı olan Cunning Single Lady dizisinden uyarlanma olan Aşk Mantık İntikam, No:9 Productions imzalı, ilk bölümü 18 Haziran 2021 tarihinde yayınlanan dizinin başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen yer almaktaydı. Esra ile Ozan’ın evlenip boşanmasına rağmen birbirlerinden aslında ayrılamamasını, ne birlikte ne de ayrı yapabilen çiftin aralarındaki çekişmeleri konu edinen dizi dram ve romantik komedi türünde izleyici ile buluşmuştu. Sevilen dizi 42. Bölümde final yaptı. Dizi partneri olarak çiftin uyumunu beğenen ve çifti yakıştıran izleyici dizinin final yapması ile İlhan Şen’in yeni bir projesi olup olmadığını merak ediyordu. İlhan Şen’in yeni projesi ‘Sevmek Zamanı’ adlı Atv nin yeni çekilecek dizisi oldu. Dizideki partneri de belli oldu. İşte yeni dizi ‘Sevmek Zamanı’nın ayrıntıları ve dizinin başrolleri hakkında merak edilenler…

 

‘Sevmek Zamanı’ Dizisinin Başrolleri Kim? Belli Oldu

Atv ekranları için çekilecek olan, Süreç Film’in yapımcılığını üstleneceği ‘Sevmek Zamanı’ dizisinin senaryosunu Nalan Merter Savaş ile Vilmen Özçınar kaleme alırken, Sevmek Zamanı dizisinin yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban oturuyor. Dizinin başrol oyuncuları ise belli oldu.

22 Nisan Cuma günü final bölümü ile Aşk Mantık İntikam dizisinin bitmesi ile dizide Ozan karakterini canlandıran İlhan Şen’in yeni diziside belli olmuştu. Sevmek Zamanı dizisinin başrol oyuncusu olarak belirtilen İlhan Şen’in partneri de merak edildi.

 

Aşk Mantık İntikam dizisindeki partneri Burcu Özberk ile yakıştıran hayranları İlhan Şen’in yeni projesinde de partneri olmasını bekledi. Fakat dizi yönetiminden yapılan açıklamaya göre İlhan Şen’in partneri belli oldu. Dizinin kadın başrol oyuncusu Deniz Işın oldu.

Deniz Işın, geçtiğimiz yıl ‘Masumiyet’ adlı dizide ‘İrem Orhun’ karakterini canlandırmıştı. Yine aynı yıl dijital platformda yayınlanan ‘Leyla İle Mecnun’ dizisinin Leyla’sını oynayan Deniz Işın son olarak bu yıl çekilen, dijital dizi ‘Bizden Olur Mu?’da ‘Deniz’ rolünü, ‘Anka’ adlı sinema filminde başrol ‘Zümrüt’e hayat verdi.  

 

‘Sevmek Zamanı’ dizisinin başrolleri İlhan Şen ve Deniz Işın Oldu. Dizide İlhan Şen, Kaan karakterini canlandıracak. Güzel oyuncu Deniz Işın ise Firuze karakteri ile ekranlara gelecek. İlk adı ‘Ah Canım Hayat’ olan dizinin adı ‘Sevmek Zamanı’ olarak değiştirildi.

 

‘Sevmek Zamanı’ Dizisinin Oyuncuları Kimler? Karakterleri Ne?

Sevmek Zamanı dizisinin oyuncu kadrosunda; Deniz Işın, İlhan Şen, Toprak Can Adıgüzel, Muttalip Müjdeci, Çağdaş Onur Öztürk, Nimet İyigün, Derya Pınar Ak, Ozan Yiğit, Onur Gözeten, Zeynep Oymak ve Beran Soysal yer alıyor.

 

Deniz Işın - ‘Firuze’

İlhan Şen - ‘Kaan’

Toprak Can Adıgüzel - ‘Feryat’   

Muttalip Müjdeci - ‘Muhsin’

Çağdaş Onur Öztürk - ‘Taner’

Nimet İyigün - ‘Zeynep’

Derya Pınar Ak - ‘Çiğdem’

Ozan Yiğit - ‘Serdar’

Zeynep Oymak - ‘Ayşegül’

Beran Soysal - ‘Mehmet’

Onur Gözeten - ‘Ömer’

 

‘Sevmek Zamanı' Dizisinin Konusu Ne?

Konusu ile ilgili net bir bilgi henüz yok fakat Sevmek Zamanı dizisi dram dizisi olarak ekranlara gelecek.
 

 ‘Sevmek Zamanı’ Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

12 Mayıs’ta ilk setine çıkacak ekranların yeni yaz dizi ‘Sevmek Zamanı’ Haziran ayında Atv ekranlarında başlayacak.

 









29-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar