Yemekteyiz 25-29 Mart yarışmacıları kim?

Yemekteyiz 25-29 Mart yarışmacıları kim?
Onur Büyüktopçu'nun sunduğu TV8'de yayınlanan Yemekteyiz programına 25-29 Mart tarihleri arasında katılacak yarışmacılar belli oldu.

Sevilen sanatçı Onur Büyüktopçu’nun farklı ve samimi sunumuyla Tv8 ekranlarında beğenilerek izlenen Yemekteyiz programının yeni haftası bugün iddialı yarışmacılarla başlıyor. Tv8 Yemekteyiz 25-29 Mart yarışmacıları belli oldu. İşte canli tv izleyicileri için Yemekteyiz 25-29 Mart yarışmacıları…

Yemekteyiz Programında 25-29 Mart Haftasında MasterChef’ler Var!

Yemekteyiz’de bu hafta oldukça ilginç yarışmacılar var. Bu hafta geçtiğimiz sezonun Masterchef yarışmacıları yer alacak. Bazıları ise Gardılop Savaşları’nda yer alan yarışmacılar da var. Evet, bu haftaki yarışmacıların hepsi çok tanıdık. MasterChef yarışmacıları ile Yemekteyiz 25-29 Mart oldukça eğlenceli geçecek. Birbirleriyle daha önce yarışan ve birbirlerini iyi tanıyan bu yarışmacıların kapışmaları izlenmeye değer görülüyor. İşte Yemekteyiz Best Of Yarışmacıları…

Yemekteyiz Best Of 25 Mart 2019 Pazartesi yarışmacısı Esra Aydoğdu kimdir?

Esra Aydoğdu 1977 yılında doğdu. 41 yaşında ve beden eğitimi öğretmenidir. MasterChef yarışmasıyla oldukça dikkat çeken Esra Aydoğdu eğitici olmasına rağmen yemek konusunda da oldukça başarılı.

Yemekteyiz Best Of 26 Mart 2019 Salı yarışmacısı Tuğçe Sökeoğlu kimdir?

Televizyon deneyimi hayli olan Tuğçe Sökeoğlu 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.  Gardılop Savaşları’na da katılan Sökeoğlu Aşk Yalanı Sever ve Tatlı İntikam dizilerinde de oynadı. Yemek hazırlama ile arası çok iyi ve bir yemek firmasında yönetici olarak görev yapıyor.

Yemekteyiz Best Of 26 Mart 2019 Çarşamba yarışmacısı Meltem Pisboğa kimdir?

1986 doğumlu olan Meltem Pisboğa İstanbul’da yaşıyor. MasterChef’te mutfakta kendini pek gösteremeyen Meltem bakalım Yemekteyiz Best Of programında neler yapacak?

Yemekteyiz Best Of 28 Mart 2019 Perşembe yarışmacısı Mehmet Sur kimdir?

39 yaşında olan Mehmet Sur daha önce de birçok televizyon programında görüldü. Küçük yaştan beri mutfakla iç içe yaşayan Mehmet Sur kendisini etin uzmanı olarak tanıtıyor. Meslek hayatına İstanbul’da başlayan Sur, otellerde ve restaurantlarda komilik yaparken mutfak şefliğine kadar kariyerini taşımıştır. Instagram fenomeni de olan Mehmet Sur şırdan ustasıdır. Bakalım Yemekteyiz Best Of’ta Şırdan yapacak mı? İzleyip göreceğiz.

Yemekteyiz Best Of 29 Mart 2019 Cuma yarışmacısı Ercan Uçar kimdir?

Yemekteyiz Best Of’un son gün yarışmacısı Ercan Uçar oldu. 39 yaşında olan yarışmacı Çanakkale’li. Yemek ve Yiyecek sektöründe operasyon müdürü olarak çalışıyor.

25-03-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler