Yemekteyiz Haftanın (1-5 Nisan) Yarışmacıları Kim?

Yemekteyiz Haftanın (1-5 Nisan) Yarışmacıları Kim?
Tv 8'in başarılı yarışma programı yemekteyiz hız kesmiyor. Yarışmanın 1-5 Nisan 2019 tarihli yarışmacıları kim? Yarışmacıların özellikleri neler? Merak edilen her şey haberimizde!

Tv 8’in başarılı yarışma programı Yemekteyiz, Sunucu Onur Büyüktopçu’nun yönetiminde hafta içi her gün seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Onur Büyüktopçu’nun başarı ve keyifli sunumuyla ekranlara gelen ve kıyasıya bir rekabetin yaşandığı yarışmada her hafta bir yarışmacı birinci seçiliyor ve büyük ödül olan 10 bin TL’nin sahibi oluyor. Programda 1 – 5 Nisan tarihleri arasının yarışacak ve hünerlerini sergileyerek büyük ödülü kazanmaya çalışacak yarışmacılar daha önce programa katılmış ve birinciliği kazanmış yarışmacılardan seçiliyor. Bu yarışmacıların kim olduğunun cevabını canlıtv takipçileri için araştırdık.

Yemekteyiz 1-5 Nisan Yarışmacıları Kimlerden Oluşuyor?

Yemekteyiz Best Of tüm hızıyla TV8 ekranlarında devam ediyor. Peki 1 – 5 Nisan arasının yarışmacıları kimler? Yemekteyiz’in bu haftaki yarışmacılarını Nalan Toprak, Emel Tulsar Kılıç, Gülten Demir, Nazmiye Akkömür ve Müge Yaşarlar oluşturuyor. Şimdi bu yarışmacıları daha yakından tanıyalım.

Nalan Toprak kimdir?

Nalan Toprak, Yemekteyiz'in 1-5 nisanda yayınlanacak yeni bölümlerinde 1. gün yarışmacısı olarak yerini alacak. Toprak, futbol hakemliği yapmaktadır. Yapacağı yemeklerle iddialı bir yarışmacı olarak kendine güvendiğini belirten yarışmacı oldukça iddialı.

Emel Tulsar Kılıç kimdir?

Yemekteyiz'in 2. gün yarışmacısı Emel Tulsar Kılıç ev hanımıdır. Yemek konusunda rakiplerine gözdağı veren yarışmacı, yarışmada birbirinden güzel yemekler yaparak, rakiplerinin önüne geçmek ve 10 bin TL’lik ödüle ulaşmak için çalışacaktır. Emel Tulsar Kılıç yarışmanın 2. Gününde mutfağa girecektir.

Gülten Demir?

Yemekteyiz Best Of'ta 3. gün yarışacak isim Gülten Demir. Gülten Hanım, tekstil işiyle uğraşmaktadır. Gülten Demir iddialı yarışmacılardan biridir..

Nazmiye Akkömür kimdir?

Nazmiye Akkömür Yemekteyiz'in 1-5 Nisan haftasında 4. gün yarışmacısı olacaktır. Nazmiye Akkömür ev hanımıdır. Nazmiye Akkömür'ün mutfağından çıkacak yemeklere diğer yarışmacıların vereceği tepkiler merak ediliyor.

Müge Yaşarlar kimdir?

Müge Yaşarlar, Yemekteyiz'de 5. Ve son gün yarışacak isim. Müge Yaşarlar, çocuk gelişimi öğretmenidir. Kendisi yemek konusunda iddialı bir yarışmacıdır ve mutfağından çıkacak yemeklere güvendiğini belirtmektedir.

Onur Büyüktopçu Kimdir?

Yemekteyiz programının başarılı sunucusu Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982’de doğmuştur.İngiltere’de Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim almış ve oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı diziyle atmıştır. Büyüktopçu Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin adlı filmlerde başrol oynamıştır. Onur Büyüktopçu, en son olarak Kiralık Aşk adlı dizinin kadrosunda yer almıştır.

03-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar