Yemekteyiz haftanın birincisi (19 Nisan 2019) kim oldu?

Yemekteyiz haftanın birincisi (19 Nisan 2019) kim oldu?
Yemekteyiz yarışmasının bu hafta 2019'da ki birincisi kim oldu? 19 Nisan 2019 tarihli final akşamında kazanan kim oldu?

Her haftaya yepyeni yarışmacılar ile başlayan program büyük ilgi ile izleniyor. TV8 ekranlarında yayınlanan programda her Cuma büyük bir merakla birincinin kim olacağı bekleniyor. Günün son gününde son yemekler yendi ve puanlar verildi. Verilen puanlara göre haftanın birincisi belli oldu. Ünlü sunucu Onur Büyüktopçu birinciyi açıklamasının ardından izleyiciler rahata kavuştu. 10 bin liralık ödülün sahibi kim oldu? Yemekteyiz haftanın birincisi (19 Nisan 2019) kim oldu?

HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

TV8'in sevilen programı Yemekteyiz'de bugün final heyecanı yaşandı. Haftanın 5 günü 5 ayrı yarışmacıya konuk olunuyor. Sunucu yarışmacılardan önce eve gidiyor ve gün sırası olan yarışmacının yaptığı yemeklerin tadına, tuzuna, düzenine ve tavırlarına kısaca A'dan Z'ye tüm hareketlerini gözden geçiyor. Gün sonunda ise bu durumları göz önünde bulunduran sempatik sunucu Onur Büyüktopçu, yarışmacılara puan veriyor. Gün sonu hem yarışmacılardan hem de program sunucusu Onur Büyüktopçu'dan alınan puanlar haftasonunda büyük önem taşıyor. Final yani Cuma günü en yüksek puanı toplamak için yarışmacılar adeta kıyasıya bir mücadelenin içerisine giriyor. Tüm hafta ter döken yarışmacılar final gününü ve 10 bin TL'ye sahip olmayı iple çekiyorlar. İşte, Yemekteyiz haftanın birincisi 19 Nisan 2019  kim oldu? 10 bin TL nin sahibi kim oldu?

KAZANAN EMİN ÇETİN!

19 Nisan Yemekteyiz'in final günü yarışmacılardan Adem beyin evin de gerçekleşti. Adem beyin gün boyu emek verdiği yemeklerine verilen puanlamanın ardından final anına geçildi. Bu haftanın yarışmacıları Emin Çetin, Derya Yavuz, Yasin Obuz, Esra Furuncı ve  Adem Ergen'di. Bu hafta Emin Çetin kaç puan aldı? Yemekteyiz Derya Yavuz kaç puan aldı? Yasin Obuz kaçıncı oldu? 15-19 Nisan  haftasında yapılan puanlama sonucunda 10 bin tl lik ödülün sahibi belli oldu? Yemekteyiz Best Of yarışmasının bu hafta ki kazananı, apartman görevlisi olarak geçimini sağlayan Emin Çetin oldu. Yarışmanın başında çok iddialı olduğunu belirten Emin Çetin, dediği gibi Yemekteyiz Best Of'un birincisi oldu. 10 bin tl lik ödülü kazanan Emin Çetin, diğer rakip arkadaşları tarafından alkışlanarak ödülüne kavuştu.

19-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler