Yemekteyiz'den Ayrılan Onur Büyüktopçu'nun Yeni Kanalı Ve Programı Belli Oldu!

Yemekteyiz'den Ayrılan Onur Büyüktopçu'nun Yeni Kanalı Ve Programı Belli Oldu!
Tv 8'in Yemekteyiz Programından ayrılan Sunucu ve oyuncu Onur Büyüktopçu'nun yeni adresi belli oldu. Onur Büyüktopçu hangi kanalda hangi yapımı sunacak? Detaylar haberimizde!

İki sezondur Tv 8’de Yemekteyiz adlı programın sunuculuğunu yapan ve tabir yerindeyse programla özdeşleşen ve programın tutmasında ve seyirci tarafından sevilmesinde çok önemli bir yeri olan Sunucu ve oyuncu Onur Büyüktopçu geçtiğimiz günlerde Yemekteyiz’den ayrılmıştı. Onur Büyüktopçu’nun yerine Acun Ilıcalı Seda Sayan’la anlaşmış ve Onur Büyüktopçu’nun ne yapacağı, hangi projede görev alacağı seyirci tarafından merak edilmeye başlanmıştı. Sonunda Onur Büyüktopçu’nun görev alacağı program belli oldu. İşte detaylar!

Onur Büyüktopçu Show Tv’de!

Yemekteyiz programının iki sezondur sunuculuğunu üstlenen Onur Büyüktopçu yeni sezonda sürpriz bir projeyle ekranda olacak. Büyüktopçu, yeni kanalını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı. Sevenleri tarafından Yemekteyiz’den ayrıldıktan sonra hangi projeyle ekranlara döneceği merakla beklenen Onur Büyüktopçu, yeni sezonda Show TV'de olacağını takipçilerine duyurdu. Büyüktopçu'nun yeni projesinin adının ise 'Damat Bayıldı' olduğu açıklandı.

Damat Bayıldı!

Show TV ekranlarının yeni yarışma programı Damat Bayıldı’yı kimin sunacağı ortaya çıktı. Kısa süre önce Yemekteyiz programının sunuculuğundan ayrılma kararı alan Onur Büyüktopçu’nun Damat Bayıldı programının sunuculuğuna getirildi. Yeni sezon yarışma programında hangi içeriğin olacağı ve başvuru şartlarının neler olacağı konusunda henüz bir belirsizlik söz konusu. Ancak Damat Bayıldı’nın Hümeyra Daştan ve Ataberk Oran imzasıyla ekranlara geleceği belirtiliyor.

Onur Büyüktopçu Kimdir?

1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen dizi ve sinema oyuncusu olan Onur Büyüktopçu, cast direktörlüğü ve menajerlik yapmıştır. Son zamanlarda çeşitli yarışma programlarında sunuculuk yapmış olan Büyüktopçu, 18 yaşına kadar İzmir’de yaşamış, dil ve tiyatro eğitimi alabilmek için İngiltere’ye gitmiştir. 2003 yılında Lise Defteri dizisiyle ilk kez kameraların karşısına geçen Büyüktopçu, daha sonra çeşitli dizilerde konuk oyuncu olmuştur. Kiralık Aşk dizisinde sıçrama yapan ünlü oyuncu, Koray karakteriyle Türkiye genelinde tanınmıştır. Memleket Hikayeleri, Hürmüz Gelin Süleyman filmlerinde de rol alan Büyüktopçu, son olarak Tv8 ekranlarının yemek programı Yemekteyiz’de sunuculuk yapmıştır.

18-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar