Yemin Dizisi Emir Kimdir? Gökberk Demirci Kaç Yaşında?

Yemin Dizisi Emir Kimdir? Gökberk Demirci Kaç Yaşında?
Kanal 7’nin her haftasonu çıkan dizisi Yemin’in başrol oyuncusu Gökberk Demirci, dizide Emir karakterine hayat veriyor. Peki seyircinin de dikkatini çeken Gökberk Demirci kimdir?

İlk 3 sezonu haftaiçi hergün çıkan dizi, 4. Sezonu ile her cumartesi ve Pazar günü Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Yemin dizisinin, senaryosunu Nazmiye Yılmaz yazdı, yönetmen koltuğunda ise Hakan Arslan ve Reyhan Pekar oturuyor. Dizinin başrollerinde, Özge Yağız ve Gökberk Demirci oynuyordu. 18 Şubat 2019 tarihinde yayın hayatına başlayan dizi, aldığı reytinglerle de kendinden sıkça söz ettirdi. 3 sezon 396 bölümden oluşan Yemin, başrol oyuncusu olan Özge Yağız’ın diziden ayrılması üzerine yeni oyuncuları ile 2022 yılında da ekranlarda olmaya devam edecek. Yemin dizisinde Emir Tarhun karaterini canlandıran Gökberk Demirci kimdir? Yemin dizisi Emir kimdir?

Yemin Dizisi Emir Kimdir?

Oyuncu kadrosunda Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yağmur Şahbazova, Can Verel gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmaktadır. Dizinin konusunda zengin bir ailenin ve şımarık oğullarının yaşantısı işleniyor.

Tarhun ailesi oldukça varlıklı ve tanınmış bir ailedir. Emir ise, Caviden ve Hikmet Tarhun’un büyük, şımarık ve sorumsuz oğlu. Evlenmeyi hiç düşünmeyen 30’lu yaşlara merdiven dayamış, motorsiklet tutkunu biri. Babası Hikmet bey ise, oğlunun evlenerek bir yuva kurmasını şirketin başına geçmesini ister. Emir ise, babasının hiçbir zaman kendisinden memnun olmayacağını düşünür. Emir daha sonra zorla evlendirildiği Reyhan’a aşık olur ama ona dokunmayacağına dair çok büyük yemin eder.

Gökberk Demirci Kimdir? Gökberk Demirci Kaç Yaşında? Nereli?

20 Ekim 1989 yılının Ekim ayında dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Gökberk Demirci,  Kocaeli İzmit doğumludur. 32 yaşında olan oyuncu, Terazi burcudur. Baba tarafından ise aslen Adana’lıdır. Babasının mesleği nedeni ile İzmit’te doğmuş, daha sonra bir çok şehirde yaşamıştır. Küçük yaşlardan beri tiyatroyla ilgilenen Gökberk Demirci, “Cengiz Küçükayvaz” tiyatrosunda oyunculuk dersleri almıştır. Ekranlardaki kariyerine 2012 senesinde TRT1 ekranlarında yayınlanan “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam” dizisiyle başladı.

 Kendisinden 6 yaş küçük Berkay isminde kardeşi henüz 18 yaşında iken motosiklet kazası sonucu yaşamını yitirmiştir. Kendisi de motosiklet tutkunudur, ancak kardeşinin ölümü ve ailenin tek çocuğu olması sebebi ile bu tutkusundan vazgeçmek zorunda kalmıştır.

Gökberk Demirci’nin oynadığı dizi ve sinema filmleri

2019 – Yemin (Emir) (Tv Dizisi)
2017 – Malazgirt 1071 (Sultan Alparslan) (Sinema Filmi)
2017 – Arka Sokaklar (Tv Dizisi)
2016 – Yıldızlar Da Kayar (Sinema Filmi)
2016 – Hayatımın Aşkı (Adil) (Tv Dizisi)
2016 – Adını Sen Koy (Kılıç) (Tv Dizisi)
2015 – Demir Atlı Gringo (Sinema Filmi)
2013 – Osmanlı’da Derin Devlet (Tv Dizisi)
2012 – Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (Tv Dizisi)

11-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar