Yemin Masal’ın annesi Oya (Gözde Gündüz) kimdir?

Yemin Masal’ın annesi Oya (Gözde Gündüz) kimdir?
Yepyeni bir izleyici kitlesine ulaşan Kanal 7 dizi sektörüne yeni bir açılım getirdi. Delice süren bir aşk hikayesini konu alan Yemin dizisinde Masal’ın annesi Oya kimdir.

İkimizin Yerine, Yemin gibi dizileriyle yepyeni bir izleyici kitlesine ulaşan Kanal 7 dizi sektörüne yeni bir açılım getirdi. Delice süren bir aşk hikayesini konu alan Yemin dizisinde Masal’ın annesi Oya kimdir dedik ve canlitv takipçileri için araştırdık. Yeminli bir aşkın yürek parçalayan öyküsünde Oya karakteriyle rol alan Gözde Gündüzlü kimdir?

Yemin Masal’ın annesi Oya (Gözde Gündüz) kimdir?

Elif dizisiyle kaliteyi artıran Kanal 7’de iddialı bir dizi beklentisi vardı. Evli kalmaya yeminli iki karakterin sürekli birbirine dolanan hayatları işlenen Yemin dizisi günlük dizi olarak her gün ekrana geliyor. Başrolde Özge Yağız ve Gökberk Demirci’yi görüyoruz.  Aşk ve aksiyon dolu günlük dizilerden olan Yemin neredeyse her bölümde oyuncu kadrosunu genişletiyor. Yağmur Şahbazova’dan sonra Masal’ın annesi rolüyle Oya karakteri de dizide görev yapacak.  

Masal’ın Annesi Oya kimdir

Oyuncu kadrosu olarak Özge Yağız, Can Verel, Yağmur Şahbazova, Berkant Müftüler, Gül Arcan Gürses, Ceyda Gökberk Demirci gibi oyunculardan oluşan Yemin dizisine son olarak Masal’ın annesi rolüyle Gözde Gündüzlü de dahil oldu.

Oya, Masal’ın annesidir. Aşırı kıskanç bir yapıya sahip olan Oya, çocuğu Masal’ı bebekken terk edip gitmiş eşi Kemal’i perişan etmiştir. Yıllar sonra geri dönen Oya, kıskandığı Narin’i Kemal’den ayırmak için elinden geleni yapacaktır. Kemal ile Narin’in arasını bozmak isteyen Oya, Masal ile ilgilenmeye başlayacak. Bu durumun Masal’ın psikolojisini olumsuz etkileyeceğini düşünen Kemal, Masal’a onun annesi olduğundan şimdilik söz etmeyecektir.

Yemin Dizisi Özeti

Birbirlerinden farklı hayat tarzına sahip iki gencin yeminli aşk hikayesidir Yemin dizisi. Biri yeminle o evlilikte kalmaya, diğeri kaçmaya niyetli iki genç, dünyaya değişik şartlarda gelen ve farklı ailelerde büyüdükleri için anlaşamazlar. Bu ikiliyi bir araya getiren kader, ikilinin hayatını bir Yemin’e ortak eder. Zengin bir ailede sorumsuzca büyüyen Emir’in hayatı, babasının kendisine sormadan evlendirdiği Reyhan ile değişecektir.

İki gencin tek ortak noktası ettikleri ‘Yemin’dir. Başına buyruk oğlu Emir’i uslandırmak, doğuştan engelli kızı Suna’yı emanet edebilecek güvenilir bir kişi arayan Hikmet Bey, nihayet aradığı özellikteki kızı bulur. Çok şey beklediği Reyhan’ı İstanbul’a gelin getiren Hikmet Bey, eleştirilse doğru karar verdiğine emindir. Sürekli olarak babasına rüştünü ispatlamaya gayret eden Emir, bu zoraki evliliğe çok bozulur. Hikmet Bey’e duyduğu öfkeden dolayı ilk gecenin sabahında bir daha karısına dokunmayacağına yemin eder.

Gözde Güngüzlü’yü tanıyalım

1982 İstanbul doğumlu oyuncu Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesivmezunudur. Sanat dünyasına sunuculukla başlayan Gözde Gündüzlü ik önce TGRT Haber’de program sunuculuğu yaptı. Akademi 35 Buçuk’da oyunculuk eğitimi alan oyuncu, Gökçe Aktaş Menajerliğe bağlı olarak çalışmaktadır. canlitv olarak kendisine başarılar diliyoruz.

Gözde Gündüzlü Oynadığı Diziler

Güllerin Savaşı

Aşkın Bedeli

Beni Böyle Sev

Gülperi

Alija

28-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar