Yemin Cemre neden yok? Diziden ayrıldı mı?

Yemin Cemre neden yok? Diziden ayrıldı mı?
Emir ve Reyhan aşkı, ihanetle boğuşurken bir sürpriz yaşandı ve Ceyda karakteri İsviçre’ye gönderildi. Haliyle izleyici merak etti, Yemin Cemre neden yok, diziden ayrıldı mı?

Kanal 7’nin hafta içi her gün seyirciyle buluşturduğu Yemin dizisinde serüven her geçen gün artıyor.  Emir ve Reyhan aşkı, ihanet ve sırlarla boğuşurken bir sürpriz yaşandı ve Ceyda karakteri annesi tarafından İsviçre’ye gönderildi. Haliyle izleyici merak etti, Yemin Cemre neden yok, diziden ayrıldı mı? Aksiyon ve gerilimin hiç  azalmadığı dizide Reyhan ve Emir’in sarsılan aşkı ne olacak? Yemin dizisi son bölümünde yaşananlar ve yeni bölümde neler olacağı ile ilgili detaylar haberimizde

Yemin Cemre neden yok? Diziden ayrıldı mı?

Yemin dizisi Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve çok beğenilen bir dizi. Cemre karakteri annesi tarafından İsviçre’ye gönderilince seyirci endişelendi. Acaba Cemre devam edecek mi yoksa Cemre karakterini oynayan Ceyda Olguner diziye geri dönecek mi?

Yemin son bölümde neler yaşandı?

Yemin dizisinde yer alan Cemre karakteri bir süredir Reyhan’a kötülük yapıyordu. Önceleri göz yumulsa da artık iş çığırından çıkmıştı. Cemre’nin annesi Süheyla Hanım, Cemre’nin bilgisayarında yüklediği videoları görünce şok oldu. Çünkü bu videolar kumpas için hazırlanmıştı. Cemre karakterinin diziden çıkma nedeni işte bu videolardı. Anne Süheyla Hanım kararlıydı ne pahasına olursa olsun her şeyi ortaya çıkacaktı. Daha fazla dayanamayan Cemre, annesine kendisini İsviçre’ye göndermesini istedi.

Cemre geri dönecek mi?

Cemre’nin İsviçre’de ne kadar kalacağı ve orada ne yapacağı netlik kazanmış değil. Kanal yönetimine canlitv olarak yöenelttiğimiz sorulara net cevap verilmedi. Çünkü dizi sektöründe yeri gelir, ölü bile mezarından kaldırılıp diziye devam ettirilir. Son gelen haberler, Yemin izleyicisinin Cemre karakterine ısınamadığı ve kanala çok fazla yorum gönderdiği şeklinde. Hal böyle olunca senaristler çareyi Cemre’yi yurt dışına göndermekte buldu. Cemre ve Cavidan’ın bir olup Reyhan’a yaptıkları kötülükler ortaya çıkacağı için Cemre yurt dışına, haliyle de Ceyda Olguner diziden gönderilmiş oldu. İleriki bölümlerde izleyici tekrar Cemre’yi isterse Cemre diziye tekrar döner. Lakin canlitv platformu olarak bu seçeneğe pek ihtimal vermiyoruz.

Ceyda Olguner Kimdir?

Sinema ve dizi oyuncusu Ceyda Olguner 1987 Ankara doğumludur. Tahsilini Ankara’da tamamlayan güzel oyuncu, Ankara Üniversitesi Devlet Tiyatrosu mezunudur. İlk olarak Tiyatroda oyunculuk deneyimi yaşayan Olguner ilk olarak Saklı Kalan dizisiyle sektöre adım atıtı. Ona asıl şöhreti getiren dizi TRT1 ekranlarında Ramazan ayında yayınlanan Zeyrek İle Çeyrek dizisidir. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Mahfiruz Hatice Sultan rolüyle büyük hayran kitlesi kazanan Ceyda Olguner Yemin dizisiyle oyunculuk yönünü geliştirdi. Kendisine başarılar diliyoruz.

30-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar