Yeni dizi Ateş Böceği'nin tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yeni dizi Ateş Böceği'nin tanıtım fragmanı yayınlandı!
Yaz sezonunun iddialı yapımlarından biri olma hedefindeki yeni dizi Ateş Böceği'nin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranlarında büyük patlama yapması beklenen dizinin fragmanı izleyicilerde heyecan uyandırdı.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte bir çok dizi sezon finali yapacak. Sezon finali yapan dizilerin yerine ise yaz dizileri gelmeye başladı. Star Tv ekranları ise başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz'in yer aldığı AteşBöceği dizisiyle bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Uzun zamandır çalışmaları devame eden dizinin dün gece ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Eski zamanların efsane şarkısı Ateş Böceği'nden aldığı adı dizinin büyük bir patlama yapması bekleniyor. Dizinin konusu biranda yolları kesişen Aslı ve Barış'ın aşk hikayesini ele alıyor. Yeni dizi Ateş Böceği'ni canlı olarak izlemek için canlitv.com adresini ziyaret edebilirsiniz..

Ateş Böceği İlk Tanıtım Fragmanı

Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz aynı projede!

Mia Film'in yapımcılığı ile ekranlarımıza gelecek olan dizinin çekimleri başladı. Yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir'in bu proje ile ekranlara geri dönmesi hayranlarını bir hayli sevindirmişti. Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Ateş Böceği dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli olmaya başladı. Yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir'in yeni partnerinin güzel oyuncu Nilay Deniz olduğu açıklandı. Böylece erkek başrol oyuncusu Seçkin Özdemir olurken kadın başrol oyuncusu da güzelliği ile ön planda olan Nilay Deniz oldu. Dizinin büyük bir patlama yapması bekleniyor. Reytinlgleri alt üst etmesi beklenen dizinin yeni bölümlerini canlitv üzerinden de takip edebilirsiniz....

NİLAY DENİZ VE SEÇKİN ÖZDEMİR'İN YENİ DİZİSİ : ATEŞ BÖCEĞİ

Ateş Böceği dizisine kadın başrol oyuncusu olarak dahil olan Nilay Deniz'i daha önceden hepimiz tanıyoruz. Güzel oyuncu Nilay Deniz, son olarak Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Dayan Yüreğim'de rol almıştı. Buradaki rolü ile gönüllere taht kuran Nilay Deniz çok kısa süre içerisinde izleyici tarafından büyük destek gördü. Fakat Dayan Yüreğim dizisi reytinglerde iyi yerlere gelemediği için kanal dizinin final yapmasını öngördü. Bakalım güzel oyuncu Nilay Deniz, Ateş Böceği dizisinde bu başarıyı elde edecek mi?

05-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar