Yeni dizi Kuzey Yıldızı'nın başrolü belli oldu!

Yeni dizi Kuzey Yıldızı'nın başrolü belli oldu!
Show Tv'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Kuzey Yıldızı ekranlara gelmek için gün sayarken başrolü de belli oldu. İşte o isim..

Televizyon dünyası bu sezon birbirinden güzel ve yeni dizileri izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri de Süreç Film imzalı Kuzey Yıldızı oldu. Peki yeni dizi Kuzey Yıldızı ne zaman başlayacak? Kuzey Yıldızı başrol oyuncusu kimdir? İşte detaylar...

KUZEY YILDIZI'NIN BAŞROLÜ BELLİ OLDU!

Show TV ekranları Süreç Film imzalı yeni dizisi Kuzey Yıldızı'nı dizi hayranları ile buluşturmaya gün sayıyor. Usta yönetmenliği ile bir çok dizinin yönetmenliğini yapan Ersoy Güler,  bu yeni dizi de ön planda. Ersoy Güler daha öncede izlenme rekorları kıran Aşk Yeniden, Yeni Gelin ve Meleklerin Aşkı dizilerinin yönetmenliğini yapmıştır. Kuzey Yıldızı dizisi 3 kızı ile Karadeniz'de yaşam mücadelesi veren ailenin hikayesini konu alıyor. Show Tv ekranlarının büyük ümitlerle ekranlara getireceği dizinin çekimleri Ordu'da gerçekleşecek. Hem izleyicinin beğenisini hem de reyting sıralamasındaki yerini zirveye taşıması düşünülen dizinin henüz oyuncu kadrosu netlik kazanmadı. Kuzey Yıldızı hangi oyuncularla anlaştı? Dizinin yönetmeni kim? Kuzey Yıldız dizisi ne zaman başlayacak? İşte tüm detaylar bu haberimizde...

Eylül ayında ekranlara gelmesi beklenen dizi Kuzey Yıldızı'nın başrol oyuncusu belli oldu. Heyecanla beklenen dizinin başrolü oldukça merak edildi. Çünkü dizilerin başrolleri izleyicinin gönlünü kazanamazsa dizinin geleceği pek parlak olmuyor. Kuzey Yıldızı'nın başrolü olarak da son olarak Çarpışma dizisinde rol alan İsmail Demirci seçildi. Yakışıklı oyuncu İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı dizisinde  3 kız babası rolünda olan Kuzey olacak. Bakalım Kuzey'in 3 kızını hangi oyuncular canladıracak. Show Tv'nin yeni dizisi Kuzey Yıldızı ile ilgili yaşanan tüm gelişmeleri sizinle paylaşacağız. Dizinin yönetmeni Ersoy Güler'i gelin yakından tanıyalım..

ERSOY GÜLER KİMDİR?

Ersoy Güler 1 Ocak 1974 tarihinde Sivas'ta dünyaya geldi. İmza attığı projelerle dönemin en başarılı yönetmen ve senaristleri arasına adını başarıyla yazdırmayı başaran Güler ilk yönetmenlik deneyimini 2002 yılında yayınlanan 'İki Arada' dizisiyle yaşadı. Sihirli Annem, Unutulmaz, Kızım Nerede?, Aşk Yeniden, Yeni Gelin, Sağ Salim film serisi, gibi sevilen projelerde imzası bulunan başarılı yönetmen, 2015 yılında 42. Altın Kelebek TV Yıldızları Ödülleri'nde Aşk Yeniden dizisiyle "En iyi senaryo" ödülüne laik görüldü.

25-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar