Yeni Gelin 6. Bölüm 2. Fragmanı İle İzleyici Nefes Aldı!

Yeni Gelin 6. Bölüm 2. Fragmanı İle İzleyici Nefes Aldı!
İlk fragmanla Bella’nın Adana’dan ayrılacağı izlenimine kapılan izleyiciler, 6. bölümün 2. fragmanıyla rahat bir nefes aldı. Hazar ve Bella’nın tekrar bir araya geleceğini öğrenmek izleyicisini rahatlattı.

Yeni Gelin dizisinin 6. bölümü heyecanla beklenirken, 2. fragman yayınlandı. Bella’ya hala deli gibi aşık olan Hazar’ın gönlü, Bella’nın gidişine razı mı olacak? En önemli silahı olan sevgisini kullanarak, onu ikna edip konağa döndürmeyi başarabilecek mi? Başına gelenlerde Dilan’ın etkisini artık fark edebilen Bella, konağa döner dönmez acaba ne yapacak?  Dilan’ı konaktan göndermeyi başarabilecek mi? Bella ve Hazar’ı ayırmayı beceremeyen Dilan, yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali yeni oyunlarına devam mı edecek? 
Baran ve Dilan ikilisi aradıkları sevgiyi Bozoklar’dan bulamayınca acaba neler yapacaklar? Konağa gelen icra memurları konağa yanlışlıkla mı geliyor? Memurların gelişinde acaba Dilan ve Baran’ın bir ilgisi mi var? Ancak hanımlar tarafından karşılanan memurlar geldiklerine pişman mı olacaklar? 
Kalender Ağa dünürüyle birlikte katıldığı eğlencelere bir yenisini mi ekliyor? Ama bu defa hanımlarına yakalanınca bakalım neler olacak? 
Karısı ve sevgilisi arasına sıkışan Kaan Ağa’nın durumu ne olacak?  Elmas’ın varlığını öğrendiğinde Naz Gül acaba ne yapacak? Merak edilen soruların cevabı önümüzdeki cumartesi akşamı Show TV ekranlarında olacak.

13-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar