Yeni Gelin'in son bölümünde neler oldu?

Yeni Gelin'in son bölümünde neler oldu?
Yeni gelin dizisinin 10. bölümü 13 Mayıs cumartesi akşamı Show TV ekranlarında izleyenleriyle buluştu. Dizi son bölümleriyle tamamen komedi dizisi formatında karşımıza çıkarken bu hafta yine neşe ile izlendi.

Show TV ekranlarının sevilen dizisinde bakalım bu hafta neler oldu? Bella'nın yeni maceraları neler?
Yeni gelin Bella, gittiği doktor kontrolünde bebek sahibi olamayacağını öğrenir. Ancak bundan Hazar’ı haberdar etmek yerine, eltileriyle alternatif çözüm arayışına girer. Eltilerle gittikleri Durdu Ebe’nin tavsiyesi, Bella’nın sümbül teke otunu bulup yemesidir. Ancak bu otu bulmak hiçte kolay olmayacaktır. Otu bulabilmek için Bella hayatını tehlikeye atar. Otu bulduğu yerde de ayağı kayar ve kendini uçurumun kenarında buluverir.

Konakta kadınların resmi nikah savaşı bitmişe benzer. Ancak Kalender Ağa’nın eşlerinin yeni hedefi, Ağa’nın mallarından kendilerine güvence verilmesidir. Bunun içinde ağalığın sembolü olarak gördükleri çukur tarlaya sahip olma yarışına girerler. Ancak bu tarla ile ilgili olumlu olumsuz çeşitli rivayetler vardır. Kör Hasan’dan dinledikleri çukur tarla hikayelerinden sonra kadınlar çukur tarlayı keşfe çıkarlar. Bakalım onları çukur tarlada ne gibi sürprizler bekliyor.

Elmas ile ilgili gerçekleri öğrenen Kağan Ağa, onunla yollarını tamamen ayırır. Naz Gül’ün yeni bir bebek beklediğini öğrendiklerinde ise ikili arasındaki buzlar yavaş yavaş erimeye başlar. Kağan Ağa kendini affettirebilmek için Bella ve Hazar ile birlikte güzel planlar yapar. İlk olarak güzel bir mekanda yemek ve eğlence ayarlarlar. Yemeğe katılan Naz Gül ve Afet, Bella sayesinde modern birer güzel olmuşlardır. Kağan Ağa’nın Naz Gül’e bir sonraki sürprizi ise İstanbul’da geçirecekleri güzel bir balayıdır. 

Yeni Gelin’in 20 Mayıs Cumartesi izlenecek olan 11. bölümünü canlı tv kalitesiyle izleyebilirsiniz.

16-05-2017
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar