Yeni Netflix dizisinin başrolleri Hazal Kaya ve Metin Akdülger olabilir!

Yeni Netflix dizisinin başrolleri Hazal Kaya ve Metin Akdülger olabilir!
Yeni dizisi için oyuncu arayışında olan Netflix, Hazal Kaya ve Metin Akdülger'i gözüne kestirdi. İddialara göre yeni dizinin başrollerinde bu ikiliyi göreceğiz.

Hazal Kaya ve Metin Akdülger, Netflix'in yeni dizisinin başrolleri için düşünülüyor. Türkiye'ye hızlı bir giriş yapan Netflix, Hakan: Muhafız, Atiye, Ottoman Rising, Aşk 101 gibi dizilerle adından söz ettirdi. Şimdi de Camdaki Kız dizisini hazırlıyor. İlerleyen dönemde platformda yayınlanması planlanan dizinin oyuncu kadrosu henüz belli değil. Daha önce Tuba Büyüküstün'ün adı bu diziyle anılsa da dizinin kadrosuna katılması gerçekleşmedi. Başrol arayışındaki Netflix'in radarında Hazal Kaya ve Metin Akdülger var.

Hazal Kaya dizi ve filmlerde rol almak için gün sayıyor

Son olarak FOX TV'de yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde rol alan Hazal Kaya, geçtiğimiz aylarda eşi Ali Atay ile ilk çocuklarını kucağına aldı. Bir süredir ekranlardan uzak kalan Hazal Kaya, yeni projelerde rol almak için gün sayıyor. Yaz aylarında çekimlerine başlanması planlanan bir sinema filminde rol alacak olan Hazal Kaya, bunun yanı sıra bir dizide de rol alabilir. İddialara o ki Hazal Kaya, Netflix'in Camdaki Kız için düşünülen bir başrol adayı. Rol arkadaşının ise Metin Akdülger olacağı da yine söylentiler arasında.

Son yılların aranan erkek oyuncusu Metin Akdülger

Son yılların en çok beğenilen Türk aktörlerinin başında Metin Akdülger geliyor. Şahsiyet ve Atiye gibi internet dizileriyle dikkatleri üzerine çeken Metin Akdülger, yakında yayınlanması beklenen ilk Türk Netflix filmi Yarına Tek Bilet'te Dilan Çiçek Deniz ile birlikte başrolleri paylaşacak. Netflix'in yayınlamayı planladığı bir başka dizi de Camdaki Kız. Metin Akdülger bu dizi için düşünülen oyuncular arasında yer alıyor.

Camdaki Kız romanının konusu ne?

İstanbullu Gelin dizisinin uyarlandığı Hayata Dön romanının yazarı olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir romanı daha dizi oluyor. Camdaki Kız romanı 2019 yılında raflardaki yerini aldı ve oldukça beğenildi. Öyle ki Netflix, bu romanı dizi yapmaya koyuldu. Camdaki Kız romanının hikayesi ekranlara taşınırken senaryosunda belli başlı değişiklikler olması kuvvetle muhtemel ancak konusuna kabaca gelecek olursak bir zengin kız fakir oğlan hikayesi. Doğuştan şanslı olan, zengin bir aileye doğan kız ile hayatı boyunca büyük şanssızlıklar yaşamış bir kenar mahalle erkeğinin büyük zorluklarla karşı karşıya kalan aşkları satırlara taşınıyor. 

09-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar