Yeni polisiye dizi Kayıt dışı!

Yeni polisiye dizi Kayıt dışı!
Yeni sezon dizilerinden biride Kayıt dışı. Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert'in yer aldığı aksiyon macera dizisi Ekimde ekranlarda olacak. Farklı bir senaryoyla izleyici karşısına çıkacak olan dizi oldukça iddialı geliyor

Yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın yaptığı dizi teknik ve prodüksiyon olarak farklı olacak. Dizinin yapımcılığını ise Karga Seven- Red Arrow üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Şahin Altuğ ve Caner Güler kaleme alıyor.

Kayıtdışı dizisinde, Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in yanı sıra, Rutkay Aziz, Nur Sürer, Ali Düşenkalkar, Burak Yamantürk, İsmail Hacıoğlu, Tugay Mercan, Serdar Orçin, Kadim Yaşar ve Müge Boz gibi birçok başarılı oyuncu da yer alıyor.

Kayıtdışı dizisinin konusu ne?

Kayıt dışı dizisinin konusu ne olacak? Dizi 2005 yılında belli bir dönem ekranlarda olan Kayıt Dışı isimli eski bir dizinin devamı niteliğinde olacak. Polisiye ve aksiyon türünde ekranlara gelecek. O dönem Star Tv ekranlarında gösterilen dizi kısa bir süre devam ettikten sonra yayından kaldırılmıştı.

Yeni sezonda Fox tv ekranlarında yerini alacak olan dizide uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmekle görevlendirilmiş bir istihbarat ajanının hikayesi konu alınacak. Dizinin etkileyici konusuyla milyonları ekranlara kilitlemesi bekleniyor.

Polisiye türünde ekranlara gelecek olan dizide aşk ve romantizmde işlenecek. 

 

 

 

28-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar