Yeni Program Çiftçi Biraderler Hangi Kanalda Ne Zaman Başlıyor?

Yeni Program Çiftçi Biraderler Hangi Kanalda Ne Zaman Başlıyor?
Çok değişik ve farklı formatta bir program daha seyirciyle buluşmak için son saymaya başladı. Dmax ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan King Ailesi bu akşam Dmax ekranlarında!

Televizyon kanalları dizilerle o kadar doldu ki yeni bir program hemen dikkat çekiyor ve seyircinin heyecanla takip etmesine sebep oluyor. Bir de yeni başlayan bu program birazcık da olsa farklı formatta ise bir anda ekranların sevilen yapımları arasına girmeyi başarıyor. Ancak ne yazık ki bu durumun olması o kadar zor ki adeta mucize gibi görünüyor. Çünkü televizyon kanalları reklam gelirinden en fazla payı alabilmek için dizilere yöneliyor ve kendilerini garantiye almaya çalışıyor. Bu durum da gece gündüz fark etmeksizin televizyonların dizilerle dolmasına sebep oluyor. Ancak zaman zaman özellikle bazı tematik kanallarda değişik formatta yapımlar ortaya çıkıyor ve bu da seyirciyi ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu yazımızın konusu da bu yeni programlardan biri. Yeni başlayacak Çiftçi Biraderler Programı. Peki Çiftçi Biraderler hangi kanalda ve ne zaman başlıyor? İşte cevabı!

DMAX’ten Yeni Bir Program!

Tematik televizyon kanallarından biri olan ve yayınladığı ilginç ve değişik programlarla seyircinin en çok uğradığı kanallardan olan Dmax yeni bir programla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınladığı değişik belgesel ve programlarla bir kesim seyircinin en çok izlediği kanal olan Dmax ekranlarında yayınlanacak ve 2 Mart Pazartesi akşamı saat 20.55’te ilk bölümüyle başlayacak olan Çiftçi Biraderler yine değişik içerikte bir program. Hafta içi her akşam 20.55’te ekrana gelecek olan yapım kanalın diğer yapımları gibi yine ilgiyle takip edilecek formatta bir yapım olarak dikkat çekiyor. Büyük bir çiftlikte King Ailesinin yaşamlarını anlatan ve bu ailenin ürün yetiştirmek için zamana karşı mücadelesini anlatan program yayınlandığı ülkelerde oldukça ilgi çekmiş durumda.

King Ailesi ve Büyük Bir Çiftlik!

Dmax’te ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek King Ailesi büyük bir çiftlikte zorlu koşullar altında yaşamaya çalışan ve ürün yetiştirmek için mücadele eden bir ailenin hikayesini anlatıyor. Anneleri ile beraber toplam 10 kardeşin işlettiği Özgürlük Çiftliğinde 200 hektarlık bir alanda çiftçilikle uğraşan ailenin en büyük amacı doğal ve organik ürünler yetiştirebilmektir. Aile 200 hektarlık bu alanda zorlu şartlar altında katkı maddesi içermeyen doğa ile dost bir çiftçilik ve hayvancılık yapma peşindedirler. Her kardeşin sorumluluğunun birbirinden farklı olduğu çiftlikte ekip çalışmasının önemi ve çiftlikte yaşamın her aşaması ve zorluğu ekrana gelecek.

02-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar