Yeni programa başlayacak olan Seda Sayan'dan flaş karar! 

Yeni programa başlayacak olan Seda Sayan'dan flaş karar! 
'Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın yayın günü 16 Ağustos Pazartesi olarak duyurulmuştu. Bugün ekrana gelmesi gereken Sabahın Sultanı Seda Sayan programı ivedi bir kararla ertelendi. 

Bugün gündüz kuşağında yeni programına başlaması beklenen Seda Sayan'dan flaş karar geldi. Yeni programına başlayacak olan ünlü sunucu neden ilk bölümünü erteledi? Hayranları ünlü sunucu ve şarkıcı Seda Sayan'ın kararını ve programına ne zaman başlayacağını merak ediyor? Şimdi detaylar

Yeni programa başlayacak olan Seda Sayan'dan flaş karar! 

Bugün yeni programa başlaması beklenen ünlü sunucu ve şarkıcı Seda Sayan, ilk bölümünü erteledi. Star Tv’de hafta içi her sabah canlı yayınlanacak 'Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın yayın günü normal şartlarda bugün yani 16 Ağustos Pazartesi olarak duyurulmuştu. Bugün Star'da ilk bölümüyle ekrana gelmesi gereken Sabahın Sultanı Seda Sayan programı ivedi alınan bir kararla ertelendi. 

Sel afeti program erteletti

Karadeniz Bölgesi'nde yaşanan ve 70'den fazla vatandaşımızı kaybetmemize sebep olan sel felaketi nedeniyle ülke olarak yas tutuyoruz. Hal böyle olunca Seda Sayan'ın sunacağı "Sabahın Sultanı Seda Sayan" programı ileri bir tarihe ertelendi. Tam olarak günü belli olmayan program için duyuruyu Seda Sayan, kendi kişisel sosyal medya hesabından yaptı: " Karadeniz Bölgesi'nde yaşanan sel felaketinden derin üzüntü duyuyoruz. Pazartesi 09.45'te yayınlamayı planladığımız 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programımızın ilk bölümünü ileri bir tarihe ertelediğimizi duyurmak isteriz. Sel felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

Seda Sayan Kimdir?

1961 yılında İstanbul'da doğan Seda Sayan aslen Tokatlıdır. Sesinin güzelliği erken yaşta keşfedilen Seda Sayan ilk albümü olan "Ah Geceler" ile müzik dünyasına fırtına gibi girdi. Birkaç albüm yayınlayan şarkıcı sonradan televizyon sunuculuğuna başladı. Özellikle gündüz  kuşağında yaptığı kadın programlarıyla tanındı. 6 kez evlilik yapan ünlü şarkıcı son olarak O ses Türkiye adlı yarışma programında jüri üyeliği yapmaktaydı.

Albümleri :

1985 - Anılarım
1987 - Seda Sayan'la Baş Başa
1990 - Ya Benim Olursun
1991 - Git Demesi Kolay
1992 - İşte ... Seda Sayan
1993 - Yeter ki İste
1994 - Vız Gelir Her Şey
1996 - Ah Geceler
1999 - Ben Sana Demedim mi?
2001 - Var Mısın?
2005 - Bebeğim
2007 - Gecelerce Ağlarsın Unutma
2009 - Aşkla
2012 - Seda Sayan 2012
2014 - Hatıran Yeter

16-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar