Kazara Aşk dizisine flaş transfer!

Kazara Aşk dizisine flaş transfer!
Yaz sezonunda Star Tv ekranlarında perşembe akşamları izleyiciyle buluşan Kazara Aşk dizisi transfere doymuyor. Sevilen diziye başarılı oyuncu Hakan Meriçliler eklendi.

Star Tv'nin yazlık yapımlarından olan Kazara Aşk dizisine flaş bir transfer yapıldı. Dizi severler hangi ünlü oyuncunun kadroya katıldığını merak ediyor? Perşembe akşamlarına damga vuran diziye yeni dahil olan ünlü oyuncu hangi karakteri canlandıracağı haberimizde. Şimdi detaylar

Kazara Aşk dizisine flaş transfer! 

Yaz sezonunda Star Tv ekranlarında perşembe akşamları izleyiciyle buluşan Kazara Aşk dizisi transfere doymuyor. Koliba Film yapımı dizide başrollerini Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler paylaşıyor. Sevilen diziye daha önce birçok projede yer alan başarılı oyuncu Hakan Meriçliler eklendi. Ünlü oyuncu 8. bölümden itibaren katılacağı Kazara Aşk dizisinde ‘Haldun’ karakterini canlandıracak.

Diziye yeni bir soluk getirecek

Yapımcılığını Koliba Film adına Ata Türkoğlu’nun üstlendiği ‘Kazara Aşk’ın yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu'nun kaleme aldığı dizi, bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsünü anlatıyor. Başrollerde yer alan Ümit Kantarcılar ‘Civan’, Sude Zülal Güler ise ‘Şimal’ karakterini canlandırıyor. Geçtiğimiz ay yayınlanmaya başlayan ve perşembe akşamlarına damga vuran ‘Kazara Aşk’ın oyuncu kadrosu yeni bir soluk getirecek olan usta oyuncu Hakan Meriçliler dizide, Nazlı’nın (Selin Işık) Amerika’da yaşayan babası Haldun'u canlandıracak. Haldun, her ne kadar Amerika'da yaşasa da bir kongre nedeniyle Türkiye’ye gelecek ve bir süre kızının yanında kalacak. Ülkede kaldığı sürede birçok probleme çözüm getirecek olan Haldun, Kazara Aşk seyircisini farklı bir serüvenin içine sokacak.

Olaylar zinciri başlıyor

Canlandıracağı ‘Haldun’ karakteri için heyecanla 8. bölümü bekleyen Hakan Meriçliler; yeni rolü hakkında duygularını şu cümlelerle paylaştı: “Kazara Aşk’ta Amerika’da yaşayan doktor Haldun’u canlandırıyorum. Bir kongre nedeniyle İstanbul’a gelen ve kızı Nazlı’yla buluşan Haldun, damadı Civan’la (Ümit Kantarcılar) tanışıyor ve kendisini olaylar zincirinin içinde buluyor. Haldun beyin seyircilerin keyifle izlediği bu diziye ayrı bir renk katacağını umuyorum” 
Kazara Aşk dizisine katılarak Haldun karakterine can verecek olan Hakan Meriçliler'e yeni projesinde başarılar diliyoruz.

16-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar