Yeni sezon tarihi belli oldu! MasterChef ne zaman başlayacak?

Yeni sezon tarihi belli oldu! MasterChef ne zaman başlayacak?
TV8'den ekrana gelen MasterChef, yeni sezonuyla geri dönüyor. Yarışma programının yeni sezon tarihi belli oldu. MasterChef ne zaman başlayacak?

MasterChef Türkiye yeni sezonuyla TV8 ekranlarını süslemeye devam edecek. Survivor'ın bitmesiyle birlikte gözler MasterChef Türkiye'ye çevrilecek. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna gibi birbirinden ünlü şefleri jüri koltuğunda izlediğimiz yarışma programının yeni sezonunun ne zaman başlayacağı oldukça merak ediliyordu. İşte büyük beğeni toplayan yarışma programının uzun bir aranın hemen ardında başlayacak yeni sezon tarihi.

MasterChef Türkiye yeni sezon ne zaman başlayacak?

TV8 ekranlarının Survivor'dan sonra en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, kendini sevenlerine özletti. Ancak sevilen yarışma programı yeni sezonuyla ekranlara dönüş yapacak. Bildiğiniz gibi Survivor'da bu sezon bitmek üzere. Survivor'ın büyük finali ekrana geldikten hemen sonra MasterChef programının yeni sezonu ekrana gelmeye başlayacak. Beğeni toplayan yarışma programının yeni sezon tarihi resmen belli oldu. MasterChef Türkiye yarışmasının yeni sezonu, 14 Temmuz Salı tarihindeki Survivor finalinden günler sonra 17 Temmuz Cuma tarihinde TV8 ekranlarında olacak. 

Jüri değişikliği yaşanacak mı?

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sezonun başında MasterChef Türkiye'de bir jüri değişikliği yaşandı. Herkesin çok sevdiği Hazer Amani şef, ilk sezonun hemen ardından yarışmadan ayrıldı. Jüride oluşan boşluk Danilo Zanna ismiyle doldurulmuştu. Yeni sezonda da jüri değişikliği yaşanıp yaşanmayacağı merak konusuydu. MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunda herhangi bir jüri değişikliği yaşanmayacak. Yeni sezonda da Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna jürilik yapmayı sürdürecek. Peki yeni sezonda hangi yarışmacılar yarışacak? Yarışma programından yarışmacılarla ilgili herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Önümüzdeki günlerde MasterChef Türkiye'de hangi yarışmacıların yarışacağını öğreneceğiz. 

MasterChef Türkiye, Acun Ilıcalı'nın formatı satın almasıyla uzun bir aradan sonra TV8 ekranlarından Türkiye'de yayınlanmaya başladı. Yarışma TV8'de yayınlanmaya başladıktan sonra büyük beğeni topladı ve hızla popülerlik kazandı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Hazer Amani'nin şeflik yaptığı ilk sezonda Uğur Kardeş şampiyonluğa ulaştı. İkinci sezonda Hazer Amani yarışmadan ayrıldı ve yerine İtalyan Danilo Zanna getirildi. İkinci sezon da kimsenin dilinden düşmedi. İkinci sezonda yarışmanın şampiyonu Cemre Uyanık oldu. Büyük ilgi gören yarışma programı yeni sezonda da TV8 ekranlarında olmaya devam edecek. 

09-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler