Yeni yarışma programı Efsane Aile yayın tarihi belli oldu. İşte o tarihi...

Yeni yarışma programı Efsane Aile yayın tarihi belli oldu. İşte o tarihi...
Fox Tv'nin yeni yarışma programı Efsane Aile bomba gibi geliyor. Efsane Aile ne zaman başlayacak? Yarışmaya Nasıl Başvuru Yapılır? Sunucuları kim?

Televizyon dünyasının sevilen kanallarından biri olan Fox TV ekranları yepyeni bir yarışma programı ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonlarda 'İlk Buluşma' adlı yarışma programı formatında olan Efsane ailenin sunucuları kim? Gülmekten kırıp geçirmeye hazırlanan Efsane Aile yarışması ne zaman başlayacak? Yarışmaya başvuru nasıl yapılır? Efsane Aile Programı Nerede Çekilecek? Efsane Aile Programına Nasıl Başvurulur? Yarışma ile ilgili tüm detayları size aktaracağız. İşte Efsane Aile yarışma programı hakkındaki tüm detaylar..

Efsane Aile yayın tarihi belli oldu!

Bu sezon daha çok yarışma programlarına ağırlık veren Fox Tv, yeni bir yarışma programının daha ekranlara geleceği duyurusunu yaptı. Sinan Çalışkanoğlu ve Şinasi Yurtsever’in eşsiz sunumu ile ekranlara gelecek olan yarışma yakın zaman da Fox Tv'de olacak. Efsane Aile yarışmasını canlı izlemek için Fox Tv Canli İzle adresini ziyaret edebilirsiniz. Sinan Çalışkanoğlu ve Şinasi Yurtsever daha önce İlk Buluşma yarışması ile ekranlara geliyordu. Oldukça sevilen ve izlenme rekorları kıran kahkaha tufanı haline gelen 'İlk Buluşma' yarışması ödül bile almıştı. İzlenme oranları bu denli iyi olan yarışmanın bu sezonda devam etmesi beklenirken, Fox Tv yazlık bir proje olduğunu açıklayarak eylül ayında İlk Buluşma’yı bitirmişti. Bu sezon farklı bir formatta ekranlara gelecek olan yarışma yarışmada şaka zedeler aileler olacak. Efsane Aile, ilk bölümüyle Cuma 23.15'te FOX'ta. Yeni dizi Her Yerde Sen'in hemen ardından...

Program Sunucuları Kim?

Zorlu etapları başarıyla tamamlayan katılımcılar yarışma sonunda para ödülünün sahibi olacaklar. "Efsane Aile", Sinan Çalışkanoğlu ve Şinasi Yurtsever'in eğlenceli sunumuyla ekran başındaki herkesi güldürmeye geliyor. Çekimleri İstanbul’da devam eden programda başvuru yapan yarışmacı, seçtiği şaka kurbanı ve “Efsane Aile” oyuncu ekibiyle kameralarla dolu bir kafede buluşacak. Kozmik odadan kulaklıklar sayesinde tüm ekiple iletişim kuran iki sunucu ise izleyicileri kahkahaya boğacak.

Şinasi Yurtseven Kimdir?

Sinasi Yurtsever, 23 Mayıs 1977 tarihinde Malatya'da doğmuştur. İzmir, Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. 1997 ile 2000 yılları arasında yayınlanan Küçük İbo isimli dizide Selçuk karakteriyle tanındı. Ardından Yılan Hikâyesi, Kınalı Kar, Avrupa Yakası, Yabancı Damat, Bir Bulut Olsam ve Aşk ve Ceza gibi birçok televizyon dizisinde rol aldı. Sinasi Yurtsever, 2003 yapımı Yazı Tura filminde Basri karakteriyle İlk sinema tecrübesini yaşadı. Ardından Hayatımın Kadınısın, Hokkabaz ve Küçük Kıyamet isimli sinema filmlerinde rol aldı. 2011 yılında Çalgı Çengi filminde nakliyatçı rolünü canlandırdı. 2012 yılında başlayan İşler Güçler dizisinde yapımcı Hakkı karakteriyle ün kazandı. 2013 yapımı Düğün Dernek filminde Yılmaz karakterini canlandırdı. Başarılı oyuncu 2014 yılında başlayan "Kardeş Payı" dizisinde ise Hilmi karakterini canlandırırken Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan ile beraber oynadı. 2015 yılında yapımcılığını Necati Akpınar'ın yaptığı "Düğün Dernek 2: Sünnet" adlı sinema filminde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin ile beraber rol aldı.

25-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler