Yeşilçam efsanesi ekranlara geri mi dönüyor?

Yeşilçam efsanesi ekranlara geri mi dönüyor?
Yeşilçam filmlerinin gözde güzellerinden Gülşen Bubikoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Ekranlara dönüp dönmeyeceğiyle ilgili sorulara ne cevap verdi?

Özellikle Tarık Akan ile başrolleri paylaştığı fimler, Ah Nerede ve Evcilik Oyunu ile hafızalara kazınan Gülşen Bubikoğlu sessizliğini bozdu. ABD'de yaşayan Gülşen Bubikoğlu, merak edilen sorulara cevap verdi. Uzun yıllardır herhangi bir yapımda rol almayan Gülşen Bubikoğlu'yla ilgili en çok merak edilen şey ise ekranlara dönüp dönmeyeceği. Güzel oyuncu ekranlara dönüp dönmeyeceğiyle ilgili yöneltilen soruya ne cevap verdi.

Gülşen Bubikoğlu ekranlara mı dönüyor?

Gülşen Bubikoğlu, gazeteci Cüneyt Özdemir ile evli olan ve ABD'de yaşayan kızı Zeynep İnanoğlu ile birlikte yaşıyor. 65 yaşındaki Gülşen Bubikoğlu, 30 yılı aşkın bir süredir oyunculuk yapmıyor. Rol aldığı sayısız film hala televizyon kanallarında dönmeye devam ediyor. Uzun yıllardır kendisinden haber alamayan milyonlar Gülşen Bubikoğlu'nu ekranlarda görmek istiyor. Gülşen Bubikoğlu ise yaptığı açıklamayla bir daha herhangi bir yapımda rol almayacağını dile getirdi. Hala film ve dizi teklfileri almaya devam ettiğini söyleyen Gülşen Bubikoğlu, o tempoyu bir daha kaldıramayağını ifade ediyor. 

Gülşen Bubikoğlu, 1974 yılında yapımcı Türker İnanoğlu ile evlendi. Bu evliliklerinden ise Zeynep adında bir kızları oldu. Zeynep İnanoğlu ise 2011 yılında gazeteci Cüneyt Özdemir ile evlendi. Çiftin evliliklerinden Ali Mavi adını verdikleri çocukları dünyaya geldi. Gülşen Bubikoğlu'nun kızı Zeynep İnanoğlu, eşiyle birlikte ABD'de yaşıyor. Gülşen Bubikoğlu da günlerini kızı ve torunuyla birlikte geçirmekten çok keyif aldığını dile getiriyor.

Gülşen Bubikoğlu'nun açıklamasının tamamı; "Vaktimi kızım Zeynep'ten olan torunum Mavi ile geçiriyorum genellikle. Bana büyük enerji veriyor. Hayata bağlıyor. Çok neşeli, kaliteli anlar yaşıyoruz. Dizilerden ise sağ olsun teklifler gelmeye devam ediyor. Ama bazı şeyler geçmişte kaldı. O çalışma temposunu asla kaldıramam. Ekrana dönmeyi düşünmüyorum"

Yeşilçam'ın en güzel kadını seçildi

Gülşen Bubikoğlu'nun içine dahil olduğu ve Filiz Akın, Hülya Koçyiğit, Türkan Şoray, Fatma Girik gibi önemli Yeşilçam yıldızlarının da bulunduğu bir anket yapıldı. Ankette ise Yeşilçam'ın en güzel kadın oyuncusunun kim olduğu şeklinde bir soru soruldu. Ankette en çok oyu Gülşen Bubikoğlu aldı ve Yeşilçam'ın en güzel kadın oyuncusu seçildi.

13-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar