Yeşim Ceren Bozoğlu Kuruluş Osman’da Hangi Karakteri Canlandırıyor?

Yeşim Ceren Bozoğlu Kuruluş Osman’da Hangi Karakteri Canlandırıyor?
Atv ekranlarının başarılı yapımlarından Kuruluş Osman’a Hazal hatun karakteri olarak dahil olan Yeşim ceren Bozoğlu bu akşam seyirci karşısına çıkıyor. İşte haberin detayları!

Atv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan Kuruluş Osman Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi olmaya devam ediyor. Seyirci tarafından heyecanla ve merakla seyredilen dizi TRT 1’de ekrana gelen ve beş sezon süren Diriliş Ertuğrul’un devam dizisi olarak ekranlara geliyor ve yine aynı yapım firması tarafından hazırlanıyor. Dizinin yapımcılığını Mehmet Bozdağ yaparken yönetmen koltuğunda ise metin Günay oturuyor. Dizide Burak Özçivit, Ragıp savaş, Ayşegül Günay, Nurettin Sönmez ve Alma Teziç gibi usta isimler yer alırken diziye geçtiğimiz günlerde ünlü bir oyuncu daha transfer edilmiş ve bu isim seyirci de heyecan yaratmıştı. Birçok dizi ve filmde başarılı rollerde oynayan ve aranılan oyunculardan olan Yeşim ceren Bozoğlu Kuruluş Osman’da rol almaya başlarken seyirci güzel ve başarılı oyuncunun hangi karakterde rol alacağını merak etmeye başlamıştı. Sonunda bunun cevabı da öğrenildi.

Yeşim Ceren Bozoğlu Hangi Karakteri Canlandırıyor?

Bozdağ Film tarafından Atv için hazırlanan ve Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen yapımı olan Kuruluş Osman’a yeni dahil olan başarılı oyuncu Yeşim ceren Bozoğlu dizide hangi karakteri canlandıracak? Bu sorunun cevabı bir süredir merak ediliyordu ve sonunda cevabı öğrenildi. Kuruluş Osman’a yeni dahil olan güzel oyuncu Kuruluş Osman’da Osman Bey’in amcası ve Osman Bey’in en büyük takibi olan amcası Dündar Bey’in eşi Hazal hatun karakteri olarak dahil olmuş durumda. Başarılı oyuncunun rol aldığı sahnelerin bu akşam yayınlanacak bölümde yer alacağı öğrenilirken güzel ve başarılı oyuncunun performansının yine üst düzeyde olduğu öğrenildi.

Hazal Hatun Kimdir?

Kuruluş Osman’da Osman bey’in amcası Dündar bey’in eşi Hazal Hatun olarak karşımıza çıkacak olan güzel oyuncu Yeşim ceren Bozoğlu dizide ilk kez bu akşam yayınlanacak bölümle seyirci karşısına çıkacak. Pek çok yapımda oldukça başarılı karakterleri üst seviye bir oyunculukla canlandıran Yeşim ceren Bozoğlu dizide Osman bey’in yengesi rolünde olurken eşinin her daim arkasında biri olarak görünecek. Güçlü bir karakter olarak diziye dahil olan Yeşim ceren Bozoğlu’nun canlandırdığı Hazal Hatun seyirci tarafından merakla beklenmeye başlandı. Kuruluş Osman Yeşim ceren Bozoğlu’nun canlandırdığı  Hazal Hatun’lu bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Atv’de.

03-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar