Yiğit Kirazcı, 2 Yeni Dizi İçin Anlaşma Yaptı

Yiğit Kirazcı, 2 Yeni Dizi İçin Anlaşma Yaptı
Ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı, iki farklı dizi için rol teklifi almıştı. Bu teklifleri kabul eden oyuncu bakalım hangi dizilerde rol alacak.

Geçtiğimiz yaz, Kanal D’de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Yiğit Kirazcı, dizinin final yapmasından sonra herhangi bir dizide rol almamıştı. Dizinin final yapmasının en büyük sebeplerinden birisi, kış sezonuna girmemizden kaynaklıydı aslında. Eğlence ve komedi türünde ki dizi, sezon arası veren dizilerin tekrardan ekranlara gelmesi ile bu ağır rekabete dayanamadı ve final yapmak durumdan kalmıştı.

  Çatı Katı Aşk dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Yiğit Kirazcı ise şu sıralar isminden sıkça bahsettiğimiz birisi oldu. Uzun zamandır ekranlarda olmayan oyuncuya, iki yeni diziden rol teklifi gelmişti. Bu teklifleri değerlendiren Yiğit Kirazcı, dizi tekliflerini kabul ettiğini duyurdu. Peki ya bu dizilerin ismi ne? Dizide hangi karakteri canlandıracak? Hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacaklar? Tüm bu soruların cevaplarına ve daha fazlasına haberimizde yer verdik.

                                                                                        

Hangi Dizilerde Rol Alacak?

    Uzunca bir süredir televizyon sektöründe yer alan Yiğit Kirazcı, birçok önemli projede yer almıştı. Şimdi ise dijital içerik platformu olan Netflix ve Gain’in yeni çıkaracakları dizilerden rol teklifi almıştı. 27 Ocak tarihinde Netflix’de yayınlanacak olan ‘50 metrekare’ isimli dizide başrol olarak karşımıza çıkacak. İlk defa bir dijital içerik platformunun projesinde yer alacak olan ünlü oyuncu, dizi daha yayınlanmadan Gain isminde ki, nispeten yeni sayılabilecek olan dijital içerik platformundan bir teklif daha geldi.

    Gain’de yayınlanacak olan Ex Aşkım dizisinde başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkacak olan ünlü oyuncu; Elit Andaç, Özgü Kaya ve Devrim Özkan gibi isimlerle beraber çalışacaklar. Dizide ki rolü ise henüz bilinmiyor. Şimdilik haberimiz bu kadar. İsterseniz birde Yiğit Kirazcı’nın, daha önceden hangi projelerde rol aldığına bakalım.

Yiğit Kirazcı Hangi Dizilerde Rol Aldı?

   37 yaşındaki genç ve yetenekli oyuncu, 2010 yılından bu yana birçok önemli projede yer almıştı. Rol aldığı diziler ise; Çatı Katı Aşk, Yüzleşme, Güllerin Savaşı, 8. Gün, Mavi Kelebekler, Seviyor Sevmiyor ve Seni Kimler Aldı.

26-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler