Yılbaşında en çok hangi programlar izlendi?

Yılbaşında en çok hangi programlar izlendi?
Her sene olduğu gibi artık bir yılbaşı klasiği haline dönüşen TV 8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı yine en çok izlenen programlar arasında ismini zirveye yazdırdı.

Yılbaşı ekranları her sene olduğu gibi bu senede birbirinden renkli isimleri ağırladı. O Ses Türkiye açık ara birinci olurken ardından Milli Piyango Çekilişi, Güldür Güldür Show, İbo Show ve Şarkılar Seni Söyler programları geldi.

Yılbaşında en çok hangi programlar izlendi?

2023 yılının son günündeki programlar ünlüler yarışı vardı adeta. Her kanal kendilerinin en iddialı programlarını yılbaşı süprizi olarak ekranlara sürdü.Faka t her sene olduğu gibi artık bir yılbaşı klasiği haline dönüşen TV 8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı yine en çok izlenen programlar arasında ismini zirveye yazdırdı. Hem de bütün gruplarda birinci olan O Ses Türkiye’de Acun bu sefer sunucu değil jüri koltuğundaydı. Beyaz’ın sunuculuk yaptığı programda jüri üyeleri Murat Boz, Ebru Gündeş ve sürpriz olarak ilk defa jüri koltuğuna oturan Meryem Uzerli oldu. Kerem Alışık, Enis Arıkan, İbrahim Büyükak, Yasemin Sakallıoğlu, Gupse Özay, Ceren Karakoç, Şifanur Gül, Evrim Alasya gibi çok ünlü isimlerin şarkı söyleyip yarıştığı O Ses Türkiye’de 1. Olan jüri üyesi Ebru Gündeş oldu.

Yılbaşı ekranlarında çok renkli isimler vardı

Bu sene en çok izlenen programlardan biri de Kanal D’de yayınlanan Milli Piyango Yılbaşı Özel Programı oldu. Büyük ödülü online olarak satın alan bir talihliye çıktığı program total ve ABC grubunda 2., AB grubunda ise 3. Oldu. Listenin zirvesinde yer alan programlardan biride birbirinden komik ve ilginç skeçleri ile Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel oldu. Skeçlerin yanı sıra 90’lara imza atan Metin - Eda Özülkü, Jale, Sibel Alaş ve Seyyal Taner gibi ünlü şarkıcılar programa renk kattı. Ayrıca Nazan Öncel ve Yasemin Yalçın’ın hayat verdiği Sürahi Hanım, Norm Ender ve illüzyonist Enver Ertaş da programın konuklarındandı. Star TV yeni yıla İbo Show ile girdi. Programda kullanılan filtrenin oldukça konuşulduğu İbo Show’a Hülya Avşar, Bülent Serttaş, Cenk Eren, Aleyna Tilki, Serdar Ortaç, Resul Dindar, Norm Ender, İdo Tatlıses, Tefo&Seko, Romantik Erhan ve Şafak Sezer program konuklarından. Kanal D’de Şarkılar Bizi Söyler programında sunuculuğu Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici yaparken programa konuk olarak Ümit Besen, Kibariye, Uğur Aslan, Kutsi, Eypio, Suzan Kardeş, Berdan Mardini gibi isimler konuk oldu. 

02-01-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler