Yıldız de Bana Programının Yayın Tarihi Belli Oldu

Yıldız de Bana Programının Yayın Tarihi Belli Oldu
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve bir süredir hazırlıkları süren yeni yarışma programı Yıldız de Bana’nın yayın tarihi belli oldu.

Televizyon ekranlarında bir dönem yayınlanan ve oldukça da başarılı olan ünlü adayı bulma yarışma programları yeniden başlıyor. Yıldız adayı bulmak için yapılan ve müzik dünyasından oyuncu sektörüne kadar pek çok alanda yapılan yarışma programları bir süreden beridir ekranlarda görünmüyordu. Reytinglerde oldukça iyi sonuçlar alan ve ekranlarda yayınlanan dizilere nazaran daha garanti reytinge sahip olan ve daha ucuza mal edilen bu programlar yeniden ekranlara gelmeye başlayacak gibi görünüyor. Özellikle yaz sezonuna girilmeye başlanılan bu günlerde bir süredir hazırlıkları süren ve Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan bu programların yeni versiyonu Yıldız de Bana adını taşıyan programın hazırlıklarında ve aday seçmelerinde sona gelindi ve programın yayın tarihi kanal yönetimi tarafından duyuruldu.

Yıldız de Bana 31 Mart Akşamı Başlıyor

Kanal D ekranları için bir süreden beri hazırlıkları süren yeni program Yıldız de Bana için son viraja girildi. Pastel Film tarafından hazırlanan yeni yarışma programında oyunculuk sektörüne yeni isimler ve yetenekler kazandırılmaya çalışılacak. Benzerleri daha önceden de yapılan program uzun bir süredir hazırlanıyordu. Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar dizisinden sonra boş kalan Cuma akşamlarında hangi yapımın yayınlanacağı uzun süredir merak ediliyordu. Tam 17 sezon boyunca Cuma akşamlarının değişmez dizisi olan Arka Sokaklar’ın yaşanan olayların ardından final yapmasıyla kanalın Cuma akşamlarında yayınlanacak yapım merak edilir olmuştu. Daha önce Pastel Film tarafından hazırlıkları başlayan yeni yarışma programının Cuma günü ekrana gelmesine karar verildi. Yıldız de Bana Programının ilk bölümünün ise 31 Mart Cuma akşamı ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi.

Ünlü İsimler Jüride

Pastel Film tarafından hazırlanan yeni program Yıldız de Bana oyunculuk sektörüne yeni isimler kazandırmayı amaçlıyor. Bir süredir hazırlıkları ve aday seçmeleri süren programda 9 kadın ve 9 erkek yarışmacı adayı yer alacak. Halen yarışmacı adaylarının belirlendiği programın jüri koltuğunda ise ünlü isimler yer alacak. Programın jüri üyeleri arasında

-          Hülya Avşar

-          Hamdi Alkan

-          Kerem Alışık

-          Büşra Pekin yer alıyor. Yarışmada toplam 18 aday yarışacak.

16-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar