Beklenen Oldu! Fox Tv İddialı Dizinin Fişini Çekti

Beklenen Oldu! Fox Tv İddialı Dizinin Fişini Çekti
Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve henüz dört bölüm ekrana gelen askeri dizi Dokuz Oğuz’un erlen final yapmasına karar verildi.

Gold Film tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Fox Tv’nin yeni dizilerinden Dokuz Oğuz için beklenen karar alındı. Bu hafta başında Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve henüz ikinci bölümü yayınlanan Başım Belada dizisinin 5. Bölümle birlikte final yapmasına karar verildikten sonra sektörden bir erken final haberi daha geldi. Yayın hayatına henüz yeni başlayan ve oldukça güçlü bir prodüksiyon ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekrana gelmeye başlayan Dokuz Oğuz yayınlanmaya başladığı ilk bölümden itibaren hayal kırıklığı yarattı. Askeri bir proje olan ve dram – aksiyon ve macera türünde ele alınan dizi yayınlanmaya başlayan ilk bölümünden itibaren ciddi bir reyting sorunu yaşamaya başladı. Cumartesi akşamları ekrana gelen yapım yayınlanan tüm bölümlerinde reytinglerde çok gerilerde kalırken kendisine verilen sürenin de sonuna geldi ve kanal yönetimi dizinin yayınlanan 4. Bölümünden de beklediği verimi alamayınca final kararı aldı.

Dokuz Oğuz 6. Bölümde Final Yapıyor

Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve henüz 4 bölüm ekrana gelen Dokuz Oğuz dizisi için beklenen ve kaçınılmaz karar alındı. Kanal yönetimi ve yapımcı Gold Film tarafından alınan karar sonucu dizinin final yapmasına karar verildi. Daha önce hakkında final yapacağı söylentileri çıkan ve ancak 4. Bölümün reytingine göre hareket edilmesine karar verilen dizinin yayınlanan dördüncü bölümünün reytingleri de beklentileri karşılamadı. Daha önce yayınlanan ve reytingi düşük yapımlar hakkında kararı belli olan Fox Tv yönetimi de daha fazla sabretmeyerek Dokuz Oğuz’un final yapmasına karar verdi ve dizinin fişini çekti. Dizinin şu sıralar 6. Bölümü çekiliyor. Dizi iki bölüm daha yayınlanacak ve 6. Bölümle birlikte ekranlara veda edecek.

Dokuz Oğuz

Gold Film tarafından Fox Tv için hazırlanan ve henüz yeni yayınlanmaya başlayan Dokuz Oğuz Cumartesi akşamları ekrana geliyor. Askeri proje olan dizide Türk Dünyasının herhangi bir yerinde zorda kalan Türklere yardıma koşacak 9 kişilik özel birlik hazırlanır ve görev alır. Dizinin yayınlanan ilk dört bölümünde Orta Asya’da görev alan timde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda

-          Kubilay Aka

-          Yasemin Kay Allen

-          Deniz Işın

-          Dağhan Külegeç

-          Kayhan Açıkgöz

-          Serhan Onat

-          Rami Narin

-          Volkan Keskin

-          Sahra Şaş

-          Taylan Meydan ve

-          Hakan Boyav gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizi cumartesi akşamları ekrana geliyor.

16-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar