Yıldız de Bana yarışmasını kim sunuyor?

Yıldız de Bana yarışmasını kim sunuyor?
Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan yeni yarışma Yıldız de Bana’nın sunucusu belli oldu. Tansel Öngel programın sunuculuğuna getirildi.

Şu sıralar son hazırlıkları yapılan ve Kanal D ekranlarında 31 Mart Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan yeni yarışma programı Yıldız de Bana sektörde ve seyirciler arasında heyecanla beklenmeye başlandı. 9 erkek ve 9 kadın yarışmacının en iyi olabilmek ve dizi ve film sektörüne yeni yüz olarak katılabilmek için yarıştığı programın jüri üyeleri belli olmuştu. Birbirinden ünlü isimlerin jüri koltuğunda oturduğu ve yarışmanın genel yönetmenliğini usta oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan’ın yaptığı Yıldız de Bana yarışmasının merakla beklenen sunucusu da sonunda belli oldu. Bugüne kadar pek çok yapımda roller alan ve aynı zamanda yarışma ve programlarda sunan ünlü isim Tansel Öngel Yıldız de Bana yarışmasının sunucusu oldu. Çekimlerin başladığı adayların belli olduğu yarışmanın yayınlanan fragmanları da heyecanla takip ediliyor.

Tansel Öngel Sunucu oldu

Pastel Film tarafından hazırlanan ve Hamdi Alkan’ın genel yönetmenliğini yaptığı Yıldız de Bana programı için son hazırlıklar yapılıyor. 31 Mart akşamı ekrana gelecek olan programda geçtiğimiz günlerde jüri değişikliği yaşanmış ve Kerem Alışık’ın yerine Zefer Algöz gelmişti. Jüri koltuğunda Hülya Avşar, Zafer Algöz ve Büşra Pekin’in rol alacağı Yıldız de Bana yarışmasının merakla beklenen sunucusu da belli oldu. Bugüne kadar başarılı yapımlarda roller alan başarılı oyuncu Tansel Öngel’in programın sunuculuğunu kabul ettiği öğrenildi. Dizi ve film sektörüne yeni yüzlerin kazandırılmasına çalışılan ve şimdiden binlerce adayın başvurduğu program heyecanla ve merakla bekleniyor.

Tansel Öngel Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda değişik roller alan başarılı oyuncu Tansel Öngel 24 Eylül 1976 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitiminde oyunculuk üzerine eğitim alan Tansel Öngel bugüne kadar pek çok tiyatro oyunu, dizi ve filmde rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Mavera, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Ya İstiklal Ya Ölüm, Kalbimin Sultanı, Kanıt Ateş Üstünde, Yaz’ın Öyküsü, Benim İçin Üzülme, Muhteşem Yüzyıl, Geniş Aile, Kılıç Günü, Bu Kalp Seni Unutur mu, Elveda Derken, Adak, Güz Yangını, Avrupa Yakası ve Uy Başıma gelenler bulunmaktadır.

27-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar