Yıldızlar Bana Uzak dizisinde değişiklik

Yıldızlar Bana Uzak dizisinde değişiklik
Atv ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan ve henüz iki bölümü ekrana gelen Yıldızlar Bana Uzak dizisinde yönetmen değişikliği yaşandı.

Bu sezon hazırlanan ve 03 Medya ve Ortaks Yapım ortaklığında Atv için hazırlanan yeni dizilerden biri olan Yıldızlar Bana Uzak geçtiğimiz yılın son gününde yayın hayatına başlamış ve ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Uzun bir hazırlık döneminin sonunda yayın hayatına başlayan dram türündeki dizi kanal tarafından büyük bir umutla yayın hayatına başlatılsa da ne yazık ki yayınlanan ilk iki bölüm tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yarattı. Reytinglerde oldukça geri sıralarda yer alan ve Pazar akşamları seyirciyle buluşan dizinin başrolünde başarılı oyuncular Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı yer alıyor. Senaryo ve hikayesini Ercan Uğur’un kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise başarılı isim Bahadır İnce yer alıyordu. Ancak yapım şirketleri dizinin geleceği adına ciddi bir karar alarak dizinin rejisinde büyük bir değişikliğe gitti. Dizinin kuruluş aşamasında yönetmen olarak yer alan ve yine dizinin ilk iki bölümünde yönetmen koltuğunda oturan Bahadır İnce diziden ayrıldı. Büyük umutlarla yayın hayatına başlayan dizinin yeni yönetmeni ise Devrim Yalçın oldu. 

Yeni yönetmen sete çıktı

Atv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve yeni başlayan Yıldızlar Bana Uzak dizisinin rejisinde kritik bir değişiklik yaşandı. 03 Medya ve Ortaks Yapım tarafından projelendirilen ve hazırlanan yeni dizinin yönetmenliğini yapan Bahadır İnce ile dizi yollarını ayırdı. Beklenen başarıya en azından ilk iki bölümde ulaşamayan ve bu yönüyle kanalı hayal kırıklığına uğratan dizinin yönetmenliğine Devrim Yalçın Getirildi. Dizinin yönetmenliğini üstlenen Devrim Yalçın’ın dizinin setine giderek görevi Bahadır İnce’den devraldığı ve çalışmalara hemen başladığı öğrenildi. Dizinin bundan sonraki bölümlerinin rejisini yapacak olan devrim Yalçın’la birlikte Yıldızlar Bana Uzak yeniden bir heyecanla çekimlere başladı.

Yıldızlar Bana Uzak

Ortaks Yapım ve 03 Medya tarafından hazırlanan ve Ercan Uğur’un senaryosunu kaleme aldığı Yıldızlar B ana Uzak dizisi Pazar akşamları Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezonun yeni dizilerinden Yıldızlar Bana Uzak’ın oyuncu kadrosunda, Furkan Andıç, Burcu Kıratlı, Gürkan Uygun, Murat Dalbatan, Rami Narin, Elifcan Ongurlar, Evrim Doğan, İnanç Konukçu, Goncagül Sunar, Yaprak Medine ve Ela Yörüklü yer alıyor. Yıldızlar Bana Uzak Pazar akşamları Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. 

11-01-2024
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar