Atv’nin İddialı Dizisi Final Yapıyor

Atv’nin İddialı Dizisi Final Yapıyor
Yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olan ve Atv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yıldızlar Bana Uzak için final kararı alındı.

Bu sezon başlayan ve yayın hayatına oldukça iddialı ve büyük beklentilerle başlayan dizilerden kötü haberler gelmeye başladı. Kadrolarında ünlü isimleri buluşturan ve güçlü hikayelerle seyirci karşısına çıkan yeni dizilerden bazıları ne yazık ki beklenen ilgiyi göremedi ve reytinglerde gerilerde kaldı. Milyonlarca liranın harcandığı ve her bölüm masrafların katlanarak arttığı dizi sektöründe yapımcılar gelen kötü reytingler karşısında fazla zaman harcamak istemiyor ve bu diziler için final kararı almaya yöneliyor. Geçtiğimiz günlerde Tv8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve yeni başlayan dizilerden olan Aşka Düşman için erken final kararı alınmış ve final sezonu açılmıştı. Şimdi de yine yeni başlayan dizilerden olan ve Atv ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelmeye başlayan Yıldızlar Bana Uzak dizisi ile ilgili aynı karar alındı. Üç bölüm yayınlanan dizi bu üç bölümde büyük hüsran yaratmıştı. Yapım şirketi ve kanal ortak bir kararla sonunda dizi için erken final kararlı aldı. 

Yıldızlar Bana Uzak 4. Bölümde Final Yapıyor

Bu sezon başlayan ve 03 Medya ve Ortaks Yapım tarafından birlikte hazırlanan Yıldızlar Bana Uzak dizisi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Atv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmaya başlayan ve sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Yıldızlar Bana Uzak yayınlandığı üç bölümde beklenen reytinge ulaşamadı ve hayal kırıklığına sebep oldu. Yapım şirketi ve yayıncı kanal Atv bu kötü gidiş için fazla zaman harcamak istemeyerek dizi için final kararı aldı. Bu beklenmedik ve sektörde şaşkınlık yaratan gelişme reytingi düşük diziler için erken final sezonunun açıldığının da işareti oldu. Şu ana kadar 3 bölümü yayınlanan Yıldızlar Bana Uzak dizisinin önümüzdeki Pazar akşamı yayınlanacak 4. Bölümüyle birlikte final yapacağı ve ekran yolculuğunu sonlandıracağı öğrenildi. 

Yıldızlar Bana Uzak

Atv ekranlarında yayınlanan ve 03 Medya ve Ortaks Yapım tarafından hazırlanan Yıldızlar Bana Uzak bu sezon başlayan diziler arasında yer aldı. Senaryosu Ercan Uğur tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın’ın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda

  • Furkan Andıç
  • Burcu Kıratlı
  • Gürkan Uygun
  • Murat Dalbatan
  • Rami Narin
  • Elifcan Ongurlar
  • Evrim Doğan
  • İnanç Konukçu
  • Goncagül Sunar ve
  • Ela Yörüklü yer alıyor. 
16-01-2024
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar