Yıldızlar Bana Uzak’ın Aslı’sı Burcu Kıratlı kimdir?

Yıldızlar Bana Uzak’ın Aslı’sı Burcu Kıratlı kimdir?
Atv'nin yeni sezon dizilerinden olan Yıldızlar Bana Uzak'ın Aslı'sı Burcu Kıratlıoğlu daha önceki yapımlardaki başarılı performansı ile dikkatleri üstüne çeken başarılı bir isim.

Ortodoks Yapım ile 03 Medya’nın yapımcılığını birlikte üstlendikleri Yıldızlar Bana Uzak dizisinde Aslı karakterine hayat veren Burcu Kıratlı daha önce birçok yapımda başarı ile rol aldı. Burcu Kıratlı hangi yapımlarda yer aldı? Yıldızlar Bana Uzak dizisinde Kıratlı nasıl bir role hayat veriyor? Ayrıntılar yazımızda.

Ortodoks Yapım ile 03 Medya’nın yapımcılığını birlikte üstlendikleri, Atv'de yayınlanan Yıldızlar Bana Uzak dizisine başarılı oyuncu Burcu Kıratlı dahil oldu. Kıratlı, dizide hangi karaktere hayat verecek? Yıldızlar Bana Uzak dizisinin konusu nedir? Dizide hangi oyuncular yer alıyor. Ayrıntılar yazımızda..

Burcu Kıratlı hangi karaktere hayat verecek?

ATV nin ilk bölümü yılbaşi akşamı ekranlara gelen Yıldızlar Bana Uzak dizisinde karmaşık bir aşkın ortasında kalan Aslı karakterine hayat veren Burcu Kıratlı'nın hayatı gerek sosyal medyada gerekse internet sayfalarında merak edilmeye başlandı. Daha önce yer aldığı yapımlar ile başarılı bir oyunculuk performansı ortaya koyan Burcu Kıratlı diğer yandan Sinan Akçıl ile yaptığı evlilikleri ile de magazin gündeminde çok konuşuldu.Son olarak atv'nin Aşk ve Mavi dizisinin başrolünde Mavi karakterini canlandıran oyuncu yine aynı kanalın Yıldızlar Bana Uzak dizisinde Aslı Cansever karakterine hayat veriyor.

Aslı'nın aşkıyla zorlu sınavı

Yıldızlar Bana Uzak dizisinde Burcu Kıratlı'nın canlandırdığı Aslı ile Kadir birbirlerini seven iki aşıktır. Fakat kader ağlarını örmüş beklenmedik bir zamanda Kadir cezaevine düşmüştür. İkiliyi yıkan asıl olay Kadir'in Aslı'nın babasını öldürdüğü için hapse düştüğü iftirasıdır. Bu iftira genç aşıklara herşeyden daha ağır gelir. İçerde koğuşun bilge adamı Yakup'un destekleri ile ayakta duran Kadir cezasını tamamlar tamamlamaz soluğu sevdiğinin yanında alır. Fakat hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Yaşananların ağırlığını iki genç sevgili kaldırabilecek midir acaba? Dizinin ikinci bölümünde izleyicilerin merakla beklediği soruların birçoğu cevabını bulacaktır.

Burcu Kıratlı kimdir?

23 Temmuz 1989 ‘da İstanbul’da doğdu. Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden mezun olan Kıratlı okul yaşamı boyunca birçok oyunda ve kısa filmde yer aldı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan oyuncu ilk olarak Elde Var Hayat dizisinde Yağmur karakterine hayat verdi. Su ve Ateş filminde Helin, Peri Masalı filminde Peri karakterini oynadı. TRT’nin Diriliş Ertuğrul dizisinde Gökçe Hatun karakterini canlandıran Kıratlı ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile iki kere evlenip boşandı. 2015’te Bizim Hikaye filminde Elif karakterini canlandırdı. Aşk ve Mavi dizisinde de Mavi’yi oynadı. 

05-01-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar