Yıllar sonra geri dönecek olan yarışmanın sunucusu bakın kim oldu?

Yıllar sonra geri dönecek olan yarışmanın sunucusu bakın kim oldu?
Bir zamanların ilgi gören yarışma programı Şans Kapıyı Çalınca geri dönüyor. ATV'den ekrana gelecek yarışmanın sunuculuğunu Ferit Aktuğ üstlenecek.

İlk olarak Japonya'dan çıkan ve ardından 90'lı yılların sonunda Türkiye'ye de gelen Şans Kapıyı Çalınca, uzun yıllar sonra ekranlara geri dönüyor. ATV'den ekrana gelecek olan yarışma programının sunucusu belli oldu. Dizilerde görmeye alışkın olduğumuz Ferit Aktuğ bu kez Şans Kapıyı Çalınca yarışmasının sunuculuğunu yapacak. Geçtiğimiz gün yarışmanın tanıtın çekimleri gerçekleştirildi. Ferit Aktuğ, ATV mikrofonlarına yarışmayla ilgili duygu ve düşüncelerini aktardı.

Şans Kapıyı Çalınca'nın sunucusu Ferit Aktuğ oldu

ATV'nin yeni sezonda ekranlarda olacak yapımları arasında Şans Kapımı Çalınca yarışması da yer alıyor. Ferit Aktuğ'un sunacağı yarışma merakla bekleniyor. Fırat Aktuğ tanıtım çekimlerinin ardından yaptığı açıklamada ilk kez sunuculuk yapacağından ve oldukça mutlu olduğundan bahsetti.

Şans Kapıyı Çalınca yarışması 1997 yılında Show TV ekranlarında başladı. 2000 yılına kadar devam eden yarışmayı Seray Sever ve Kayra Şenocak sundu. İlerleyen yıllarda aynı format Şans Kapıdan Bakınca ismiyle Süheyl - Behzat Uygur kardeşler tarafından da ekrana taşındı. Çok uzun yıllardır yarışma programını ekranlarda göremiyorduk. ATV, yarışmanın yayın haklarını satın alarak Şans Kapıyı Çalınca yarışmasını yeniden ekrana getirecek. Şans Kapıyı Çalınca yarışmasında aileler yarışıyordu. Ailelerin reisleri her hafta oldukça absürt şeylerde ustalaşmaya çalışıyordu. Yarışmacıların yapması gereken şey karalaştırıldıktan sonra yarışmacı evde bir hafta boyunca denemeler gerçekleştiriyordu. Bu denemeler ise aile üyelerine verilen amatör kameralar tarafından çekiliyordu. Bu görüntüler izlendikten sonra ise ödül kazanbilmek için stüdyoda final oyunu oynanıyordu. 

Fırat Aktuğ 17 Kasım 1978 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. 2000'li yılların başından bu yana oyunculuk yapmayı sürdürmektedir. Ceyhan Halil Çiftçi Anadolu Lisesi ve sonrasında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat bölümünden mezun oldu ancak daha sonra oyunculuğa yönelmeyi tercih etti. Özellikle Kanal D'nin bir döneme damga vuran Kavak Yelleri dizisindeki Metin Kaygısız rolüyle hatırlanıyor. Son olarak Star TV'den ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol aldı.

Rol aldığı diziler

2017-2018- Ufak Tefek Cinayetler

2016- Kördüğüm

2013- Aramızda Kalsın

2007-2011- Kavak Yelleri

2006- 29-30

2005-2006- Haziran Gecesi

2003- Kampüsistan

2002- Koçum Benim

13-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar