Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri Hakkında Konuştu

Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri Hakkında Konuştu
20 yıl sonra televizyon için proje üreten ünlü isim Yılmaz Erdoğan hazırladığı İnci Taneleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde dizi sektörüne bomba gibi düşen bir haber hem sektörde hem de seyirci kesiminde büyük ilgi çekmiş ve merak uyandırmıştı. Televizyon dünyasının başarılı oyuncularından olan ve aynı zamanda kaleme aldığı projelerle de adından sıkça söz ettiren Yılmaz Erdoğan’ın 20 yıl sonra yeniden televizyon ekranları için dizi hazırlayacağı haberi büyük yankı uyandırdı. İnci Taneleri adını taşıyan proje bir anda sektörün gündeminde yer alırken magazin basını ve internet haber siteleri de proje hakkında konuşmaya başladı. Henüz yayıncı kanalı belli olmayan ve hikayesini Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı dizinin detayları hakkında ünlü isim Yılmaz Erdoğan açıklamalarda bulundu. BKM Film tarafından hazırlanacak dizi için oldukça iddialı konuşan ve benzer bir projenin şimdiye kadar yapılmadığını belirten oyuncu dizi için oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

Derin Bir Aile Meselesi

Ünlü oyuncu ve yazar Yılmaz Erdoğan 20 yıl aranın ardından yeniden tv için proje hazırlıklarına başladı. İnci Taneleri adını taşıyan proje için hazırlılara başlayan Yılmaz Erdoğan diziyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz Erdoğan “Gerçekçi bir hikaye yazdım. Ne komik olsun diye uğraştım ne olmasın diye uğraştım. İnsanlar arasındaki bağlarla ilgili derin bir aile meselesine odaklandım. Şimdiye kadar beş bölüm teslim ettim bile. Adı: İnci Taneleri. Aslında bir dörtlükten de yola çıkıyor. “İnsanlar dizili bir inci tespihte / İnci ne kadar değerli / İp ne kadar ince” yorucu olacak ama 120 dakika olacak. Artık onun üzerinde de beni bağışlasınlar” ifadelerini kullandı.

Sonra Cıvımak Yok

Ünlü isim bir soru üzerine Cem Yılmaz, Ata Demirer ve kendisinin birlikte rol alacağı bir film yapıp yapmayacağının cevabını verdi. Yılmaz Erdoğan “Cem Yılmaz, Ata Demirer ve benim birlikte oynayacağımız bir film yapabilirim. Neden olmasın ona uygun bir hikaye bulduğum zaman mümkündür. Üçümüzü de doyuracak karakterler yazmak zor ama imkansız değil. Ama öncesinde bu arkadaşlarla toplanıp “bak yazıyorum son cıvımak yok” diye garanti almak lazım. Bir bağlamak lazım, ondan sonra olabilir. Ama şu anda en az iki üç sene televizyoncuyum. Ondan sonra belki” ifadelerini kullandı.

07-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar