Yılmaz Erdoğan yeni bir programla ekrana gelecek!

Yılmaz Erdoğan yeni bir programla ekrana gelecek!
Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan yepyeni bir programla seyirciyle buluşuyor. Yılmaz Erdoğan'ın sunacağı yeni programa çok şaşıracaksınız! İşte detaylar…

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Yılmaz Erdoğan yeni ve farklı bir programla ekrana gelmeye hazırlanıyor. TRT'de yayınlanacak Yılmaz Erdoğan'ın yeni programı bir eğitim programı olacak. Yazar, yönetmen ve oyuncu olan Yılmaz Erdoğan, mesleki bilgi ve birimini TRT2 ekranlarından aktaracak. 'Yılmaz Erdoğan ile Öğrence' programı 7 Kasım'da başlıyor.

Yılmaz Erdoğan'dan eğitim programı

Yılmaz Erdoğan ile Öğrence programı ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Yılmaz Erdoğan'la sinema ve tiyatroseverleri buluşturacak. Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla ekrana gelen Yılmaz Erdoğan'ın yeni ve çok farklı bir formatla ekrana gelmesi sevenlerini de heyecanlandırdı. BKM'de yetiştirdiği onlarca oyuncu, yönettiği ve oynadığı filmler ve bir kalsiğe dönüşen Bir Demet Tiyatro gibi başarılı projelere imza atan Yılmaz Erdoğan, Yılmaz Erdoğan ile Öğrence programı ile de tecrübelerini aktaracak.

Yazar olmak isteyenler bu program kaçmaz!

Yılmaz Erdoğan ile Öğrence programı TRT 2 ekranlarında her cumartesi saat 20:00'da yayınlanacak. Ekrandan yazarlık eğitimi verecek olan Yılmaz Erdoğan, kendi üslubu ve tarzıyla farklı bir programla ekrana çıkacak. Yazar olmak isteyen, sinema ve tiyatroya ilgi duyanların kaçırmaması gereken bir program olmaya aday Yılmaz Erdoğan ile Öğrence'nin ilk bölümü 7 Kasım'da yayınlanacak.

Yılmaz Erdoğan ile Öğrence programı ne zaman başlıyor?

Yılmaz Erdoğan ile Öğrence programı sınıf ortamı oluşturularak çekiliyor. TRT 2'de yayınlanacak Yılmaz Erdoğan ile Öğrence programının 13 bölümden oluşacağı ve haftada bir kez yayınlanacağı öğrenildi. Yazarlık ve özellikle senaryo yazarlığı alanında çalışma yapmak isteyen her yaş grubundan insanın faydalanabileceği yazarlık eğitimleri Yılmaz Erdoğan'ın eğlenceli üslubuyla ekrana gelecek. Uluslar arası kurallar çerçevesinde bir yazarlık eğitimi verilmesi planlanan Yılmaz Erdoğan ile Öğrence programında eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor. Usta sanatçı Yılmaz Erdoğan, farklı bir program tarzıyla ekrana gelirken yazar olmak isteyenler için tecrübeleriyle yol gösterecek. Yılmaz Erdoğan ile Öğrence programının ilk bölümü 7 Kasım Cumartesi saat 20:00'da seyirciyle buluşuyor.

05-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar