Yılmaz Erdoğan'dan hem Van hem Köyceyiz için yardım kampanyası

Yılmaz Erdoğan'dan hem Van hem Köyceyiz için yardım kampanyası
Yaşanan afetlere duyarsız kalmayan oyunculardan biri de Yılmaz Erdoğan oldu. Yılmaz Erdoğan'dan hem Van hem Köyceyiz için yardım kampanyası organize ediyor.

Ülkede yaşanan yangın ve sel felaketleri nedeniyle birçok bölgede vatandaşlar zor durumda kaldı. Özellikle yaşanan orman yangınları ile çaresiz kalan halkın yardımına birçok ünlü isim koştu. Sosyal medya hesaplarından ihtiyaçları paylaşan ünlüler kadar bölgede gönüllü olarak çalışan birçok ünlü isim de var. Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Yılmaz Erdoğan da Köyceğiz'de gelen yardımların yerlerine ulaşmasına yardımcı oluyor. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Yılmaz Erdoğan gelen yardımlar için teşekkür etti. Öte yandan Hakkari ve Van'da yaşanan sel felaketi için de yardımlar geldiğini belirten Erdoğan, o bölgelere de en kısa sürede yardımları ulaştıracakarını söyledi.

Yılmaz Erdoğan'dan Yenenler çiftine ve Ezgi Mola'ya teşekkür

Ege ve Akdeniz bölgesinde yaşanan yangınlar birçok yerde yerleşim yerlerini de yok etti. Bir yandan yangınla mücadele devam ederken diğer yandan evlerini kaybeden vatandaşlar için yardımlar yapılıyor. Köyceğiz'de bulunan Yılmaz Erdoğan, Alaçatı'dan gönderilen yardımlar için oyuncu arkadaşlarına teşekkür etti. Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı, Engin Öztürk, Berfu Yenenler ve Eser Yenenler tarfından organize edilerek Köyceğiz'e gönderilen yardımlar Yılmaz Erdoğan'a ulaştı.

Yılmaz Erdoğan bir video çekerek teşekkür etti. Erdoğan paylaşımına, "İlk günden beri yaptığımız yardım çalışmalarına bugün çok büyük bir destek geldi! Berfu - Eser Yenenler, Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı’nın önderliğinde Çeşme halkının desteğiyle ve birçok firmanın katılımıyla toplanan malzemeler köyümüze ulaştı! Emeği geçen tüm kardeşlerimize, Köyceğiz halkı adına şükranlarımızı sunarız" notunu ekledi.

Van ve Hakkari için de yardım toplanıyor

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan bir başka afet bölgesi olan Hakkari ve Van'ı da unutmadıklarını belirtti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erdoğan, "Van ve Hakkari’deki sel mağdurları için de çalışıyoruz, en kısa sürede oraya da yardım ulaştıracağız. Bu çalışmamıza katılan herkese tekrar tekrar teşekkürler" ifadelerini kullandı. Ülkede son günlerde yaşanan sel ve yangın afetlerinde çok sayıda insan maddi ve manevi zarara uğradı. Birçok canlı telef olurken çok büyük bir ormanlık alan kaybedildi. Bazı noktalarda ise yangınlar devam ediyor. Duyarlı ünlüler eşliğinde yardım kampanyaları da devam ediyor.

05-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar